Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τένις: Ειλημμένη απόφαση για νέα αναβολή έως τον Αύγουστο

Τένις: Ειλημμένη απόφαση για νέα αναβολή έως τον Αύγουστο

Το επαγγελματικό τένις έχει αποφασίσει μια επέκταση διακοπής τριών ακόμα εβδομάδων, που θα οδηγήσει την αναστολή αυτή έως και τις 3 Αυγούστου.

Δεδομένη θεωρεί ο αγγλικός Τύπος την απόφαση των διεθνών ομοσπονδιών τένις για νέα αναβολή της αγωνιστικής δραστηριότητας, λόγω της πανδημίας.

Αρχικά το επαγγελματικό τένις προχώρησε στην αναστολή των αγώνων έως τις 13 Ιουλίου, όπως ανακοινώθηκε τη μέρα που ακυρώθηκε το Γουίμπλεντον. Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ ήδη έχει αποφασιστεί μια επέκταση τριών ακόμα εβδομάδων, που θα οδηγήσει την αναστολή αυτή έως και τις 3 Αυγούστου.

Αυτό σημαίνει πως θα ανασταλούν ακόμα τα τουρνουά των ανδρών σε Αμβούργο, Νιούπορτ, Μπάσταντ, Λος Κάμπος, Γκστάαντ, Ούμαγκ, Ατλάντα και Κιτζμπούχελ, καθώς και τα τουρνουά των γυναικών σε Βουκουρέστι, Λωζάνη, Παλέρμο, Σουρμάλα, Νιού Χέιβεν και Καρλσρούη.

Υπάρχουν ελπίδες πως οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 17 Αυγούστου, όταν είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει το τουρνουά του Σινσινάτι, που θα αποτελέσει βέβαια και το σημαντικότερο στάδιο προετοιμασίας ενόψει του US Open, που ξεκινά στις 31 Αυγούστου.

«Η απόφαση θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, αλλά υπάρχουν πολλοί που εκτιμούν πως η κατάσταση με την πανδημία στις ΗΠΑ δεν θα βελτιωθεί τόσο, ώστε να διεξαχθεί το τουρνουά στο Σινσινάτι», αναφέρει σχετικά ο «Guardian».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024