Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η δημοσίευση για τα γενέθλια του γιου της

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η δημοσίευση για τα γενέθλια του γιου της

Η παρουσιάστρια, Σταματίνα Τσιμτσιλή, έκανε μια γλυκιά δημοσίευση για τα γενέθλια του γιου της.

Η παρουσιάστρια, Σταματίνα Τσιμτσιλή, έκανε μια γλυκιά δημοσίευση για τα γενέθλια του γιου της.

View this post on Instagram

#giveaway Καλημέρα ❤️Σήμερα το μενού έχει σπιτικά, μυρωδάτα κουλουράκια 🍪 από τους ειδικούς του ψησίματος. Εμάς! (αποκτήσαμε το τίτλο εν μέσω καραντίνας 😂) Αλήθεια ξέρετε με τι ταιριάζουν τέλεια τα κουλουράκια, ε; Με γάλα φυσικά! Εμείς πάντως την κάθε μας μπουκιά τη βουτάμε στο 🥛 μέχρι και την τελευταία…γουλιά! Αν σας αρέσει και εσάς αυτός ο συνδυασμός, δεν έχετε παρά να κάνετε like στη φωτό και follow @deltamoms για δωράκι έκπληξη 😉 #μενουμεσπιτι #σπιτιμαζι Οι νικητές είναι οι: @vassiakar @baggelis_kats @zachareniasteph @amandaadeliaasilia @kuritse_antonia @kulabicakai @perrpoulou15 @zooula123 @klaid_tila @vassia_ev @mariakhara @vasilhs_maria16 @kallioph232 @s_stav_ @sofianagnostara

A post shared by stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili) on

«Σαν τώρα θυμάμαι αυτό το πρωινό»

Η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή με αφορμή  τα γενέθλια του γιου της έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από το μαιευτήριο:

«Σαν τώρα θυμάμαι αυτό το πρωινό. Ο μικρούλης μας αποφάσισε ότι ήρθε η στιγμή να τον γνωρίσουμε. Από την πρώτη ημέρα ήρθε και άλλαξε την ζωή μας ολοκληρώνοντας την οικογένεια μας! Μέσα στην καραντίνα αυτό που συνειδητοποιήσαμε είναι ότι τα αυτονόητα έχουν τη μεγαλύτερη αξία. Το χάδι του παιδιού μας, η αγκαλιά του συντρόφου μας, μια όμορφη κι τρυφερή κουβέντα και φυσικά η υγεία μας. Να είναι καλά τα παιδιά όλου του κόσμου. Χρόνια πολλά πρίγκηπά μας!».

Δείτε την δημοσίευση

View this post on Instagram

Σαν τώρα θυμάμαι αυτό το πρωινό. Ο μικρούλης μας αποφάσισε ότι ήρθε η στιγμή να τον γνωρίσουμε. Από την πρώτη ημέρα ήρθε και άλλαξε την ζωή μας ολοκληρώνοντας την οικογένεια μας! Μέσα στην καραντίνα αυτό που συνειδητοποιήσαμε είναι ότι τα αυτονόητα έχουν τη μεγαλύτερη αξία. Το χάδι του παιδιού μας, η αγκαλιά του συντρόφου μας, μια όμορφη κι τρυφερή κουβέντα και φυσικά η υγεία μας. Να είναι καλά τα παιδιά όλου του κόσμου. Χρόνια πολλά πρίγκηπα μας!

A post shared by stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili) on

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024