Ο Στέφανος Δέδας έκανε εξαιρετική δουλειά στο Ισραήλ κι επί των ημερών του η Χαποέλ Χολόν άλλαξε πρόσωπο.

Μόνο που αυτό δεν μοιάζει να είναι αρκετό για την επόμενη μέρα, καθώς τα πρώτα άσχημα μαντάτα για τη μετά – κοροναϊό εποχή έρχονται από το Τελ Αβίβ.

Ο ιδιοκτήτης, που ήταν συνάμα ο βασικός χορηγός, εκείνος που κουβαλούσε το μεγαλύτερο φορτίο, έχει αποφασίσει ότι θα αποχωρήσει.

Φαίνεται πως η επικείμενη οικονομική κρίση τον έχει προβληματίσει και τα ρεπορτάζ από το Ισραήλ τον θέλουν να αποχωρεί. Τι σημαίνει αυτό;

Ότι πιθανότατα η Χαποέλ θα αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα βιωσιμότητας (άλλωστε κι η φετινή σεζόν μετά κόπων και βασάνων έβγαινε, σε οικονομικό επίπεδο).

Με δεδομένο ότι για την ώρα υπάρχουν τρία ενεργά συμβόλαια, για τα οποία ενδεχομένως πρέπει να γίνει επαναδιαπραγμάτευση (ανάλογα και το κατά πόσο θα αλλάξει το διοικητικό στάτους), η Χολόν πρέπει να χτιστεί από την αρχή.

Ο Στέφανος Δέδας έχει αφήσει τις καλύτερες των εντυπώσεων κι αν δεν υπήρχαν τα προβλήματα που αναφέραμε θα ήταν με σιγουριά εκείνος που θα αναλάμβανε τον σχεδιασμό, τώρα όμως κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι θα γίνει την επόμενη μέρα κι αν θα υπάρξει επόμενη μέρα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr