Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αμφίβολο το μέλλον του Ντιλέινι, στο… παιχνίδι η μισή Ευρώπη

Αμφίβολο το μέλλον του Ντιλέινι, στο… παιχνίδι η μισή Ευρώπη

Ισπανικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για μείωση μπάτζετ στην Μπαρτσελόνα που ίσως φέρουν τον Μάλκολμ Ντιλέινι μακριά από τη Βαρκελώνη. Εξέλιξη που θα κάνει πολλές ομάδες να... χαμογελάσουν.

Η Μπαρτσελόνα είχε φέτος το μεγαλύτερο μπάτζετ στην Ευρωλίγκα, ένα μπάτζετ που έφτανε τα 40 εκατομμύρια ευρώ, χτίζοντας μια ομάδα που ευελπιστούσε να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης.

Ωστόσο ο κορωνοϊός και η οικονομική κρίση που φέρνει η πανδημία αλλάζει τα δεδομένα για την επόμενη χρονιά. Και όπως αναφέρουν τα ισπανικά media, οι Καταλανοί αναμένεται να προχωρήσουν σε μεγάλη μείωση του μπάτζετ.

Κάτι που κάνει αμφίβολο το μέλλον τόσο του Μάλκολμ Ντιλέινι όσο και του Κάιλ Κούριτς. Ο δεύτερος μένει ελεύθερος έτσι κι αλλιώς, ενώ για τον πρώτο υπάρχει οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο, αλλά όλα θα κριθούν από το μέγεθος των περικοπων στην Μπαρτσελόνα, η οποία θέλει να μειώσει και τον αριθμό των συμβολαίων της. Και από 15 να τα κάνει 13.

Το γεγονός, πάντως, πως το μέλλον του Ντιλέινι κρίνεται αμφίβολο, κάνει αρκετές ομάδες να… χαμογελάνε. Δεδομένα αν ο Αμερικανός βγει ελεύθερος στην αγορά, θα υπάρξουν πολλοί σύλλογοι που θα θελήσουν να τον κάνουν δικό τους, με τα νέα οικονομικά δεδομένα βέβαια.

Υπάρχει και ο Ολυμπιακός για τον οποίο τον περασμένο μήνα υπήρξαν δημοσιεύματα σχετικά με τον Αμερικανό. Ωστόσο για τους ερυθρόλευκους παραμένει πάντα σε προτεραιότητα ο Κώστας Σλούκας και μόνο αν δεν προχωρήσει η δική του υπόθεση θα υπάρξει πλάνο για άλλον γκαρντ.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024