Χώρο στα 10 δευτερόλεπτα της δημοσιότητας αναζητούσε προσφάτως ο Αχαιός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας  Μάρκου.

Πεδίον δόξης λαμπρόν γι΄εκείνον αποτέλεσε η συγκέντρωση εκπαιδευτικών, φοιτητών και μαθητών στην πλατεία Συντάγματος οι οποίοι διαμαρτύρονταν για το νομοσχέδιο του υπ. Παιδείας,  με το  πλήθος των αλλαγών σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.

Οφείλω να καταγράψω ότι  στη διαδήλωση τηρήθηκαν οι αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ των συγκεντρωθέντων όπως και τα μέτρα αυτοπροστασίας, δηλαδή άπαντες φορούσαν μάσκες  – γάντια. Με τη μάσκα του λοιπόν και ο κ. Μάρκου, δίνοντας το παράδειγμα ως καθηγητής Ιατρικής του πανεπιστημίου Πατρών, περίμενε υπομονετικά στη σειρά  έως ότου έλθει η ώρα του για δήλωση. «Εσείς;», τον ρωτά ευγενικά ένας εκ των συνδικαλιστών.

«Μάρκου, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ» απαντά εκείνος και πήρε τη θέση του στα μικρόφωνα.

Και ξεκίνησε κάπως έτσι: « Η κυβέρνηση εν μέσω πανδημίας επέλεξε να αιφνιδιάσει καταθέτοντας το νομοσχέδιο που έχει ήδη καταδικαστεί από την εκπαιδευτική κοινότητα, την κοινωνία…» κτλ, κτλ. Ατυχώς πως όμως, η δήλωση  δεν έλαβε τη θέση της στην επικαιρότητα.

Και τούτο διότι την ώρα που ο καθηγητής  – βουλευτής άρθρωνε λόγο καταγγελτικό, ο συνδικαλιστής από πίσω του φώναξε: «Καλά εντάξει, κι εσείς τα ίδια κάνατε, Μεγάλη Εβδομάδα είχατε φέρει το έκτρωμα σας…».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο