Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προκλητικές αναρτήσεις από Πολάκη και Κυρίτση - Τη διαγραφή τους ζητά η ΝΔ

Προκλητικές αναρτήσεις από Πολάκη και Κυρίτση – Τη διαγραφή τους ζητά η ΝΔ

Για αναρτήσεις τους στα social media. «Αν δεν το κάνει πίσω από αυτούς θα κρύβεται ο ίδιος» λέει το κυβερνών κόμμα

Η Νέα Δημοκρατία κάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα να θέσει εκτός κόμματος τους Παύλο Πολάκη και Γιώργο Κυρίτση τους οποίους χαρακτηρίζει «χυδαιολόγους», με αφορμή αναρτήσεις τους σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κι αν δεν το κάνει -υποστηρίζει το κυβερνών κόμμα- «πίσω από αυτούς θα κρύβεται ο ίδιος».

«Όχι μόνο δεν ακούσαμε καταδίκη από τον κ. Τσίπρα για τις χυδαιότητες του υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Η.Γρηγόρη κατα του πρωθυπουργού, μελών της κυβέρνησης και ανθρώπων που δίνουν στην πρώτη γραμμή τη μάχη κατά του κορονοϊού όπως ο Σ.Τσιόδρας και ο Ν.Χαρδαλιάς, αλλά σήμερα είδαμε δύο κεντρικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τον Π. Πολάκη και τον Γ. Κυρίτση να υπερθεματίζουν» αναφέρει συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και καταλήγει:

«Ο κύριος Τσίπρας είναι ανεπίτρεπτο, για τη λειτουργία της δημοκρατίας να σιωπά. Τον καλούμε να αποδοκιμάσει τους χυδαιολόγους, θέτοντάς τους εκτός του κόμματός του. Αν δεν το κάνει, πίσω από αυτούς κρύβεται ο ίδιος».

Τι συνέβη

Όλα ξεκίνησαν όταν ο υποψήφιος βουλευτής και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Γρηγόρης σε αναρτήσεις του σχολίασε με χυδαίο τρόπο την κινητή συναυλία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη -στο πλαίσιο πρωτοβουλιών και δράσεων κατά της πανδημίας- την οποία παρακολούθησε και ο πρωθυπουργός.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε την αναστολή της κομματικής του ιδιότητας, χαρακτηρίζοντας παρορμητικές και αδόκιμες τις εκφράσεις που χρησιμοποίησε και το αίτημά του έγινε δεκτό.

Ωστόσο, με την αναστολή της κομματικής ιδιότητας του Ηλ. Γρηγόρη διαφώνησαν τόσο ο Παύλος Πολάκης όσο και ο Γιώργος Κυρίτσης, οι οποίοι και τοποθετήθηκαν δημόσια για το θέμα.

Ο Παύλος Πολάκης συγκεκριμένα έγραψε στο facebook: «ρε άιντε από δω λαμόγια υποκριτές που θα σας ζητήσουμε και συγγνώμη και θα διαγράψουμε το σύντροφο», ενώ σημειώνει ότι κακώς ζήτησε ο Η. Γρηγόρης την αναστολή της ιδιότητάς του ως μέλος.

Ε ΒΕΒΑΙΑ . Το «μαλάκας» στο Facebook είναι βρισιά ,ενώ το «αλήτης» μέσα στο κοινοβούλιο είναι πολιτικός πολιτισμός…

Δημοσιεύτηκε από Παυλος Πολακης στιςΚυριακή, 26 Απριλίου 2020

Δεν παρέλειψε, δε, να υποστηρίξει και το πρώην μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου, Μυρσίνη Βουνάτσου η οποία σε ανάρτησή της είχε αναφέρει: «Όταν θα «ισοφαρίσουμε» τους νεκρούς εγώ θα αρχίσω να μετράω πτώματα και ζητάω ευθύνες ποινικές. Γιατί όχι; Όσο έφταιγαν ο Τσίπρας και η Δούρου άλλο τόσο θα φταίτε κι εσείς. Συν τέσσερις από εχθές το βράδυ μέχρι τώρα. Στους 67 φτάσαμε. Αν θα λογαριαστούμε λέει;».

Sports in

Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Ο Ολυμπιακός μπορούσε, ο διαιτητής δεν ήθελε

«Χειρουργείο» του Ολυμπιακού στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον διαιτητή να σταματάει με το έτσι θέλω τους Ερυθρόλευκους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024