Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κορυφαίος τενίστας δουλεύει σε σούπερ μάρκετ

Κορυφαίος τενίστας δουλεύει σε σούπερ μάρκετ

Πέρσι κατέκτησε τον τίτλο στο διπλό στο Ρολάντ Γκαρός και φέτος αναγκάστηκε να δουλέψει σε σούπερ μάρκετ για να βγάλει τα προς το ζην. Ο λόγος για τον Γερμανό τενίστα, Κέβιν Κράβιετζ.

Σημεία των καιρών. Από το ζενίθ στο ναδίρ. Πριν από λίγους μήνες κατέκτησε τον τίτλο στο διπλό στο Ρολάντ Γκαρός και πλέον δουλεύει σε σούπερ μάρκετ για να βγάλει τα προς το ζην.

Ο λόγος για τον Κέβιν Κράβιετζ, Νο.13 στην παγκόσμια κατάταξη των διπλών, ο οποίος μετά το lockdown που επιβλήθηκε στο τένις λόγω του κοροναϊού, έπιασε δουλειά σε σούπερ μάρκετ για να μπορέσει να ζήσει.

Ο 28χρονος Γερμανός μέχρι να αρχίσει και πάλι η αγωνιστική δράση έπιασε δουλειά σε ένα τοπικο μάρκετ για να νιώθει ασφαλής στην αβεβαιότητα των ημερών.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πριν τη διακοπή των διοργανώσεων ο Κράβιετζ είχε κερδίσει 82.918 δολάρια από την παρουσία του στα τουρνουά, ωστόσο, πρόκειται για ένα ποσό που θα πρέπει να μοιραστεί με τους ανθρώπους του τεχνικού του τιμ, ενώ πάρα πολλά χρήματα χρειάζονται για τα ταξίδια, τη διαμονή του ίδιου και των προπονητών του και φυσικά τη σίτισή τους.

Αναλυτικά όσα είπε σε γερμανικό Μέσο για το νέο κεφάλαιο στη ζωή του:

«Πάντα ήθελα να δουλέψω κάπου αλλού πέραν του τένις. Μόνο και μόνο για να δω πως είναι να κάνεις κάτι άλλο, που πιθανόν δεν σε γεμίζει ψυχικά. Δυστυχώς, έφτασα στο σημείο να το δοκιμάσω πριν αποσυρθώ από το άθλημα.

Με την έξαρση του κορονοϊού θορυβήθηκα. Έψαξα για άλλη δουλειά κατευθείαν, διότι θέλω να αισθάνομαι ασφαλής. Καλώς ή κακώς, οι απολαβές μου σε σχέση με τα έξοδά μου δεν είναι δα και τρομερές. Έπιασα δουλειά σε σούπερ μάρκετ και βγάζω περίπου 450 ευρώ τον μήνα.

Είμαι από τους τυχερούς που κατάφεραν να μετατρέψουν το χόμπι τους σε επάγγελμα, αλλά πλέον πρέπει να κοιτάξω πιο σφαιρικά την κατάσταση στον πλανήτη και να είμαι προετοιμασμένος για όλα τα ενδεχόμενα.

Ελπίζω να μην αργήσουμε να επιστρέψουμε στην αγωνιστική δράση, γιατί δεν είναι και το καλύτερό μου να σηκώνομαι 05:00 το πρωί και να πηγαίνω στο σούπερ μάρκετ για δουλειά».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024