Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΝΔ: Να πάρει θέση ο κ. Τσίπρας για τις χυδαιότητες του Ηλία Γρηγόρη

ΝΔ: Να πάρει θέση ο κ. Τσίπρας για τις χυδαιότητες του Ηλία Γρηγόρη

Να λάβει άμεσα θέση ο Αλέξης Τσίπρας για τις χυδαιότητες του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλία Γρηγόρη, ζητάει η Νέα Δημοκρατία

Να λάβει άμεσα θέση ο Αλέξης Τσίπρας για τις χυδαιότητες του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλία Γρηγόρη, ζητάει η Νέα Δημοκρατία.

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, «ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας κατά του πρωθυπουργού, μελών της κυβέρνησης και ανθρώπων που δίνουν στην πρώτη γραμμή τη μάχη κατά του κοροναϊού όπως ο Σωτήρης Τσιόδρας και ο Νίκος Χαρδαλιάς».

Μάλιστα, καλεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης «να πάρει θέση και να τον διαγράψει από το κόμμα του. Αν δεν το κάνει, δίνει κάλυψη στις χυδαιότητές του και τις υιοθετεί. Την ώρα που η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια τεράστια κρίση και η συντριπτική πλειοψηφία δίνει τη μάχη με υψηλό αίσθημα ευθύνης, κάποιοι σπέρνουν το μίσος και τον διχασμό και προσπαθούν να επαναφέρουν στην πολιτκή ζωή το κλίμα της «πάνω και κάτω πλατείας»».

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Σάββατο, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλίας Γρηγόρης χρησιμοποιώντας γλώσσα κακόφημων καταγωγείων επιτέθηκε με αναρτήσεις του στο Facebook τόσο στον πρωθυπουργό, όσο και σε στελέχη της κυβέρνησης αλλά και τον κ. Τσιόδρα, με αφορμή την κινητή συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη στους δρόμους της Αθήνας.

Λίγες ώρες μετά ο Ηλίας Γρηγόρης κατέβασε τις αναρτήσεις.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024