Με πρωθυπουργική έγκριση θα αρχίσει εκ νέου η Premier League στην Αγγλία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail, o Μπόρις Τζόνσον δείχνει προσωπικό ενδιαφέρον για την έναρξη του αγγλικού πρωταθλήματος, διότι πιστεύει ότι θα αποτελέσει μια ψυχολογική τόνωση για τους Άγγλους στην περίοδο της καραντίνας.

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας φέρεται να έχει ενημερωθεί για τις λύσεις που επεξεργάζεται η αγγλική ομοσπονδία και αισιοδοξεί ότι «στις επόμενες εβδομάδες η μπάλα θα επιστρέψει στις οθόνες των ανθρώπων».

Γιατί όλες οι υποθέσεις εργασίας που απασχολούν την αρμόδια επιτροπή βλέπουν παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών.

Η σημασία που αποδίδει ο Τζόνσον στο ποδόσφαιρο είναι τόσο μεγάλη, ώστε ήταν ένα από τα πρώτα ζητήματα που τον απασχόλησαν αμέσως μετά την πλήρη ανάρρωσή του.

Ο Τζόνσον έδωσε εντολή στους συνεργάτες του να δουλέψουν μαζί με τους ποδοσφαιρικές φορείς και να καταρτίσουν ένα λεπτομερές σχέδιο δράσης, που θα επιτρέψει στην Premier League να αρχίσει το συντομότερο δυνατόν.

Η εφημερίδα The Times υποστηρίζει ότι η διοργανώτρια Αρχή έχει επιλέξει ένα μικρό αριθμό γηπέδων, τα οποία θα θέσει προς έγκριση στις κυβερνητικές υπηρεσίες για να χαρακτηριστούν ασφαλή, και μόνο αυτά θα φιλοξενήσουν τα παιχνίδια.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr