
Ο Μουρίνιο θέλει τον Μενιέ στο Λονδίνο
Ο ακραίος μπακ της Παρί Σεν Ζερμέν αρέσει στον Πορτογάλο προπονητή της Τότεναμ.
Ένα ρόστερ στα μέτρα του σκοπεύει να συγκροτήσει ο Ζοσέ Μουρίνιο στην Τότεναμ. Ο Πορτογάλος προπονητής εντοπίζει που ανταποκρίνεται στα «θέλω» του και έχει ζητήσει από τον πρόεδρο Ντάνιελ Λέβι να τους φέρει το καλοκαίρι.
Ένας από αυτούς είναι ο Τομάς Μενιέ της Παρί Ζεν Ζερμέν, για τον οποίο ο Μουρίνιο έχει εξαιρετική άποψη. Ο Βέλγος ποδοσφαιριστής φέρεται να έχει μιλήσει με τον Special One, στην προσπάθεια του δεύτερου να τον δελεάσει.
Βέβαια, η έλευση του Μενιέ στο Λονδίνο δεν είναι εύκολη, επειδή τον διεκδικούν και άλλες ομάδες. Η Ντόρτμουντ φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση στον 28χρονο ακραίο μπακ και ανταγωνίζεται σοβαρά την Τότεναμ.
- Φωτιά στους Αγίους Θεοδώρους – Κλειστή η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου
- Απίστευτες βίντεο από την Κίνα: Ανεμοστρόβιλος χτύπησε σε φάρμα, ενώ αγελάδες τρέχουν να σωθούν
- Συγκλονίζει ο Κέβιν Κίγκαν: «Έχω καρκίνο στο τέταρτο στάδιο, αυτή τη στιγμή είμαι ακόμα εδώ!»
- Αυστηρή απάντηση Διαμαντοπούλου σε Δούκα: Το ΠΑΣΟΚ δεν παρακαλεί κανέναν για συνεργασίες, πόσω μάλλον όσους μας προσβάλλουν
- Παρορμητικές επιθυμίες και καταθλιπτικές αντιδράσεις – Όσα είπε η Μέριλιν Μονρόε στον ψυχίατρό της
- Πακιστάν: Η Κάγια Κάλας προωθεί ρόλο της ΕΕ στη διαπραγμάτευση για το Ιράν – Επικαλείται τη συμφωνία του 2015


