Δεκάδες οδηγοί βυτιοφόρων βρέθηκαν από τα ξημερώματα έξω από τα ΕΛΠΕ στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να γεμίσουν τις δεξαμενές τους σε χαμηλή τιμή.

Η μεγάλες εγκαταστάσεις των ΕΛΠΕ στο Καλοχώρι ωστόσο είναι κλειστές και όλα τα βυτιοφόρα περιμένουν να εξυπηρετηθούν από την Ιωνία, όπως αναφέρει το thessnews.

Η περίοδος διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης,  κλείνει στις 30 Απριλίου και οι πολίτες σπεύδουν μαζικά για να εκμεταλλευτούν τη χαμηλή τιμή η οποία κυμαίνεται στη Θεσσαλονίκη μεταξύ 0,73 και 0,75 ευρώ το λίτρο.

Δόθηκε παράταση

Έτσι, παράταση στην σημερινή, έκτακτη λειτουργία των βιομηχανικών τους εγκαταστάσεων στην Ιωνία Θεσσαλονίκης μέχρι τις 8 το βράδυ, έδωσαν τα «Ελληνικά Πετρέλαια» λόγω της μεγάλης ζήτησης για πετρέλαιο θέρμανσης.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της εταιρίας, «ανταποκρινόμενοι στην εξαιρετικά υψηλή ζήτηση της αγοράς σε Πετρέλαιο Θέρμανσης, ενημερώνουμε ότι οι Βιομηχανικές εγκαταστάσεις μας στην Ιωνία Θεσσαλονίκης (Σταθμός Φόρτωσης Βυτιοφόρων Αυτοκινήτων) θα παρατείνουν την σημερινή έκτακτη λειτουργία τους, κατόπιν ειδικής άδειας, έως τις 20:00».

Στην ίδια ανακοίνωση τα «Ελληνικά Πετρέλαια» ενημερώνουν ότι έχει διασφαλιστεί η επάρκεια του προϊόντος για την απρόσκοπτη τροφοδοσία της αγοράς.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr