Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα ανησυχία για τις Δομές προσφύγων: Θάνατος 60χρονου με ύποπτα συμπτώματα κοροναϊού στα Γρεβενά

Νέα ανησυχία για τις Δομές προσφύγων: Θάνατος 60χρονου με ύποπτα συμπτώματα κοροναϊού στα Γρεβενά

Ο θάνατος ενός 60χρονου πρόσφυγα με σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα από τη δομή Αλατόπετρας Γρεβενών έχει προκαλέσει ανησυχία για τη διασπορά του κοροναϊού στις τοπικές κοινωνίες.

Σοβαρές είναι οι ανησυχίες στις τοπικές κοινωνίες που βρίσκονται κοντά σε δομές φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών για τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κοροναϊού στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις.

Αυτή τη φορά στα Γρεβενά, όπου τα ξημερώματα του Σαββάτου έχασε τη ζωή του ένας 60χρονος πρόσφυγας με σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα από τη δομή φιλοξενίας Αλατόπετρας.

Ο άτυχος άνδρας είχε μεταφερθεί αρχικά στο νοσοκομείο Γρεβενών με ύποπτα συμπτώματα κοροναϊού, καθώς είχε υψηλό πυρετό και βρισκόταν στις ευπαθείς ομάδες, με τους γιατρούς να λαμβάνουν δείγμα και να τον διασωληνώνουν προκειμένου να μεταφερθεί στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

Ο 60χρονος δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε κατά τη μεταφορά του με το ασθενοφόρο.

Οι γιατροί στα Γρεβενά αναμένουν πλέον τα αποτελέσματα του δείγματος από τον 60χρονο, ενώ την Παρασκευή εισήχθησαν στο νοσοκομείο ακόμα δύο ύποπτοι ασθενείς από τη συγκεκριμένη δομή.

Έπειτα και από αυτό το περιστατικό, ολοένα και περισσότεροι είναι οι κάτοικοι των περιοχών όπου βρίσκονται κοντά στις δομές φιλοξενίας που ζητούν από τους αρμόδιους φορείς να ελέγξουν αν τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας και οι συνθήκες υγιεινής, προκειμένου να αποφευχθεί διασπορά του κοροναϊού.

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024