Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Β. Κοντοζαμάνης στο ΜEGA: Έχουμε δύο τοπικές επιδημίες

Β. Κοντοζαμάνης στο ΜEGA: Έχουμε δύο τοπικές επιδημίες

«Έχουμε δύο τοπικές επιδημίες, από ό,τι φαίνεται υπήρχε πλημμελής εφαρμογή των μέτρων και των οδηγιών» δήλωσε μιλώντας στο ΜΕGA ο υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης

Στην έκτακτη εκπομπή του MEGA για τον κοροναϊό μίλησε το βράδυ της Πέμπτης (23/4) ο υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης.

«Έχουμε δύο τοπικές επιδημίες, από ό,τι φαίνεται υπήρχε πλημμελής εφαρμογή των μέτρων και των οδηγιών. Ιχνηλατούνται οι επαφές, και θα το δούμε αυτό. Σε κάθε περίπτωση αυτό που φαίνεται από τις δύο περιπτώσεις είναι ότι επιπόλαιες συμπεριφορές μπορεί να οδηγήσουν σε αναζωπυρώσεις», σημείωσε ο κ. Κοντοζαμάνης.

«Στην Κασταλία είναι σε διαδικασία διεξαγωγής ο έλεγχος δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, μέχρι τώρα είναι καλά τα πράγματα. Στο Περιστέρι έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος. Είναι αυτά τα 29 κρούσματα. Δεν υπάρχουν άλλα», πρόσθεσε.

Αναφορικά με τους νεφροπαθείς της κλινικής του Περιστερίου, ο κ. Κοντοζαμάνης ανέφερε ότι «πράγματι είναι θέμα αυτό. Έχουμε φροντίσει να μεταφερθούν σε άλλες δομές για να συνεχίσουν την αιμοκάθαρσή τους. Θα ενημερωθούν. Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα θα πάνε στο ΝΙΜΙΤΣ και τα ύποπτα θα πάνε είτε στο Αττικό είτε στον Ευαγγελισμό».

«Σίγουρα αυτές οι τοπικές επιδημίες επηρεάζουν την άρση. Το ότι θα αρθούν κάποια μέτρα δεν σημαίνει ότι έχουμε τελειώσει. Είμαστε στο τέλος της αρχής. Αν δεν προσέξουμε μπορεί να έχουμε αναζωπυρώσεις. Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί. Θα πρέπει ευλαβικά να τηρούμε τις οδηγίες που θα δοθούν για την άρση των μέτρων. Να είμαστε συνεπείς. Είναι κρίμα ό,τι έχουμε χτίσει να το γκρεμίσουμε», κατέληξε ο υφυπουργός Υγείας.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024