Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χωρίς καλοκαιρινό στοκ ανεβάζουν ρολά τα εμπορικά καταστήματα

Χωρίς καλοκαιρινό στοκ ανεβάζουν ρολά τα εμπορικά καταστήματα

Τις δύσκολες συνθήκες που έχει δημιουργήσει το παρατεταμένο «λουκέτο» των καταστημάτων τους, επιχειρούν να αντιμετωπίσουν οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις εν όψει της σταδιακής άρσης των μέτρων

Τις δύσκολες συνθήκες που έχει δημιουργήσει το παρατεταμένο «λουκέτο» των καταστημάτων τους, επιχειρούν να αντιμετωπίσουν οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις εν όψει της σταδιακής άρσης των μέτρων.

Ειδικά οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο της ένδυσης, βρίσκονται χωρίς εποχικό στοκ, με τα χειμερινά ρούχα ακόμα στις προθήκες τους.

Η Ιωάννα Τσιλέμου έχει ένα μήνα να μπει στο κατάστημα με ρούχα που διατηρεί στο Μενίδι και η ίδια δεν κρύβει την ανησυχία της αντικρίζοντας το εμπόρευμα που έχει μείνει.

Η επόμενη μέρα θα είναι δύσκολη λέει στην κάμερα του MEGA η ιδιοκτήτρια του καταστήματος ενώ τονίζει πως θα προσπαθήσει να δώσει όσο όσο το εμπόρευμα μόλις επιτραπεί η επαναλειτουργία.

Γεμάτο από εμπόρευμα είναι και το κατάστημα ρούχων του Χρύσανθου Φωκά στην Πάτρα. Τώρα πια είναι εκτός σεζόν μας λέει, οι επιταγές τρέχουν, τι θα κάνω;

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ειδικά τα καταστήματα ένδυσης αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα, κάποια θα βάλουν λουκέτο, είπε στην εκπομπή MEGA MAG ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Πάτρας.

Ανησυχητικά είναι τα στοιχεία που προκύπτουν από έρευνα της ΓΣΕΒΕΕ. Επτά στις δέκα επιχειρήσεις αναμένεται να αντιμετωπίσουν πρόβλημα ρευστότητας και μία στις επτά κινδυνεύει με οριστικό λουκέτο.

Σύμφωνα με την ίδια έρευνα το 13% των επιχειρήσεων που θα συνεχίσουν να λειτουργούν δηλώνει ότι θα προχωρήσει σε μείωση προσωπικού.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό ρεπορτάζ του ΜEGA:

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024