Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νέα Υόρκη: Το 13,9% του πληθυσμού έχει αναπτύξει αντισώματα

Νέα Υόρκη: Το 13,9% του πληθυσμού έχει αναπτύξει αντισώματα

Σύμφωνα με τον νεότερο απολογισμό, τις τελευταίες 24 ώρες πέθαναν άλλοι 438 άνθρωποι στη Νέα Υόρκη.

Ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο έκανε γνωστό σήμερα ότι από τις εξετάσεις που έγιναν σε 3.000 ανθρώπους διαπιστώθηκε ότι το 13,9% από αυτούς έφεραν αντισώματα του νέου κοροναϊού, ένα γεγονός που υποδηλώνει ότι περίπου 2,7 εκατομμύρια κάτοικοι της Πολιτείας ενδέχεται να έχουν μολυνθεί.

Ο Κουόμο επισήμανε ότι η μελέτη αυτή είναι προκαταρκτική και περιορισμένη, λόγω άλλων παραγόντων. Όπως τόνισε, εξετάστηκαν άνθρωποι που είχαν βγει για ψώνια, κάτι που σημαίνει ότι είχαν μεγαλύτερες πιθανότητες να μολυνθούν από εκείνους που παραμένουν σε αυτοαπομόνωση στα σπίτια τους.

Σημαντική ήταν επίσης η απόκλιση ανά περιοχή: στην πόλη της Νέας Υόρκης σχεδόν ένας στους πέντε (ποσοστό 21,2%) έφερε αντισώματα ενώ σε μια όχι τόσο πυκνοκατοικημένη περιοχή της Πολιτείας το ποσοστό ήταν μόνο 3,6%.

438 νέοι θάνατοι

Σύμφωνα με τον νεότερο απολογισμό που ανακοίνωσε ο κυβερνήτης, τις τελευταίες 24 ώρες πέθαναν άλλοι 438 άνθρωποι, αριθμός σημαντικά μειωμένος σε σύγκριση με τους 474 νεκρούς που είχαν αναφερθεί στον προηγούμενο απολογισμό.

Ο Κουόμο είπε επίσης ότι οι υπηρεσίες υγείας και ο γενικός εισαγγελέας θα εξετάσουν τις περιπτώσεις παραβίασης των μέτρων για την καταπολέμηση της Covid-19 από οίκους ευγηρίας και άλλα προνοιακά ιδρύματα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024