Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πέτσας: Ο Βρούτσης χαίρει της εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού

Πέτσας: Ο Βρούτσης χαίρει της εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού

«Σημασία έχει οι αστοχίες να διορθώνονται και ο κ. Μητσοτάκης το έκανε» επισήμανε ο κ. Πέτσας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Με ένα στεγνό «ναι» απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας σε ερώτημα για το αν ο Γιάννης Βρούτσης απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού.

Προηγήθηκε χθεσινοβραδινή παρέμβαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως αποτυπώθηκε στην ανακοίνωση του υπουργού Εργασίας για κατάργηση του voucher 600 ευρώ των επιστημόνων.

Πηγές της κυβέρνησης διεμήνυσαν ότι ο αρμόδιος υπουργός για τα προγράμματα τηλεκατάρτισης «συνέπλευσε αμέσως με την εντολή κατάργησης».

Παράλληλα οι ίδιες πηγές σχολίαζαν ότι ο Πρωθυπουργός ζήτησε έρευνα μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που προκλήθηκαν και αμέσως μόλις διαπιστώθηκαν οι αστοχίες υπήρξε κεντρική απόφαση για διόρθωση και αλλαγή πολιτικής στην ενίσχυση του επιστημονικού δυναμικού.

Στο μεταξύ ωστόσο υπήρχαν στελέχη που υποστήριζαν δημοσίως και μέχρι την τελευταία στιγμή τα προγράμματα επιπέδου «Σκοιλ Ελικικου», ενώ άλλα κράτησαν αποστάσεις.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024