Τραγωδία σημειώθηκε την Πέμπτη το πρωί στα Καλάβρυτα.
Δύο ηλικιωμένοι άνδρες, που ήταν αδέλφια, βρέθηκαν νεκροί από την Πυροσβεστική μετά από πυρκαγιά σε μονοκατοικία στο χωριό Βάλτα Καλαβρύτων.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, τα δύο άτομα εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους κατά τη διάρκεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς.
Τους δύο αδεφούς καταπλάκωσε η στέγη του σπιτιού τους.
Η φωτιά πιθανολογείται ότι ξέσπασε από θερμαντικό σώμα.
Στο σημείο έσπευσαν προς κατάσβεση της φωτιάς 6 οχήματα με 12 πυροσβέστες.
Χωρίς τις αισθήσεις τους εντοπίστηκαν 2 άτομα κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε μονοκατοικία στο χωριό Βάλτα Καλαβρύτων. Στο συμβάν επιχειρούν 12 #πυροσβέστες με 6 οχήματα.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).