Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός : Στις 24.000 ευρώ τα έως τώρα έσοδα από τις δημοπρασίες τού «Ζήσε Αθλητικά»

Κοροναϊός : Στις 24.000 ευρώ τα έως τώρα έσοδα από τις δημοπρασίες τού «Ζήσε Αθλητικά»

Τα χρήματα από τις δύο δημοπρασίες, που διεξάγονται στο πλαίσιο του προγράμματος «Ζήσε Αθλητικά» του υφυπουργείου Αθλητισμού, θα κατατεθούν στον ειδικό λογαριασμό του Ινστιτούτου Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας, στην Τράπεζα Πειραιώς, για την ενίσχυση του αγώνα της χώρας μας ενάντια στον κοροναϊό

Αντί 5.500 ευρώ δημοπρατήθηκε η ρακέτα του Στέφανου Τσιτσιπά με την οποία κατέκτησε το ATP Finals και αντί 5.000 ευρώ η εμφάνιση της Μαρίας Σάκκαρη από το περασμένο Australian Open.

Τα χρήματα από τις δύο δημοπρασίες, που διεξάγονται στο πλαίσιο του προγράμματος «Ζήσε Αθλητικά» του υφυπουργείου Αθλητισμού, θα κατατεθούν στον ειδικό λογαριασμό του Ινστιτούτου Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας, στην Τράπεζα Πειραιώς, για την ενίσχυση του αγώνα της χώρας μας ενάντια στον κοροναϊό.

Μαζί με τις 8.500 ευρώ για την υπογεγραμμένη φανέλα-ρέπλικα του Νίκου Γκάλη από το Ευρωμπάσκετ 1987 και τις 5.000 ευρώ για τα γάντια του Μιχαλη Ζαμπίδη, το συνολικό ποσό που έχει συγκεντρωθεί έως τώρα από τη δημοπράτηση προσωπικών ενθυμίων ολυμπιονικών και πρωταθλητών μας ανέρχεται στις 24.000 ευρώ.

Στο μεταξύ, δημοπρατούνται από χθες και για μία εβδομάδα:

  • Η εμφάνιση με την οποία ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους στα Παγκόσμια Κύπελλα Γυμναστικής στη Μελβούρνη και στο Μπακού προ μηνών, όπου αγκάλιασε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
  •  Η φανέλα Νο17 του Φάνη Γκέκα από το Μουντιάλ στη Βραζιλία το 2014, που βρισκόταν στο Μουσείο της Εθνικής Ποδοσφαίρου στα Χανιά και την προσέφερε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων Εθνικής Ελλάδας «Γαλανόλευκος Φάρος».
  • Το βραβείο διαιτησίας στο ρέφερι Μιχάλη Κουρέτα από τον τελικό του World League ΗΠΑ-Αυστραλία, στο πόλο γυναικών, το 2009 στην Αγία Πετρούπολη.

Στη συγκεκριμένη διαδικτυακή δράση του υφυπουργείου Αθλητισμού έχουν, επίσης, προσφέρει αθλητικά τους ενθύμια, τα οποία θα δημοπρατηθούν τις προσεχείς ημέρες, οι Κατερίνα Στεφανίδη, Κώστας Κατσουράνης, Βούλα Κοζομπόλη, Τάκης Φύσσας, Ντανίλο Γκαλινάρι, Πέτζα Στογιάκοβιτς, Παναγιώτης Πελεκούδας κ.ά.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024