Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χάινς: «Όταν πιστεύεις, ακόμα και το απίθανο μοιάζει πιθανό»

Χάινς: «Όταν πιστεύεις, ακόμα και το απίθανο μοιάζει πιθανό»

Ο σέντερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με αφορμή το αφιέρωμα της Ευρωλίγκας για τις back to back κούπες του Ολυμπιακού το 2012 και το 2013, θυμήθηκε ένα περιστατικό που έδειχνε πόσο δεμένη ομάδα ήταν οι Ερυθρόλευκοι.

Όμορφες μνήμες ανέσυρε η Ευρωλίγκα για τον Ολυμπιακό, με την διοργανώτρια αρχή να προβάλλει ξανά τις δύο σερί κατακτήσεις των Ερυθρόλευκων το 2012 και το 2013.

Ο Κάιλ Χάινς ήταν από τους παικτες κλειδιά των Πειραιωτών σε αυτό το ταξίδι που μοιάζει σαν παραμύθι.

Ο νυν σέντερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αλλά και δις πρωταθλητής Ευρώπης με τον Ολυμπιακό, θυμήθηκε τον λόγο που η τότε ομάδα του κατάφερε να πετύχει τους στόχους της.

Ποιος ήταν αυτός; Το ότι ήταν ενωμένη και δεν την φόβιζε τίποτα, παρότι υπήρχαν αρκετοί που την αμφισβήτησαν.

Ο Χάινς με ένα ποστάρισμά του στο instagram έγραψε

«Αναδρομή στο παρελθόν με Ολυμπιακό! Με αφορμή την Ευρωλίγκα που θυμήθηκε τα πρωταθλήματα του 2012 και 2013, σκέφτηκα να μοιραστώ μερικές μνήμες μου από τότε.

Πολλές νίκες, πολλά τρόπαια!

Αυτή η φωτογραφία τραβήχθηκε στις αρχές του 2011, όταν κανείς δεν πίστευε την ομάδα. Πολλοί μας χαρακτήρισαν κολεγιακή ομάδα και δεν περίμεναν να περάσουμε την φάση των 16.

Όταν οι αμφισβητίες δεν μάς υπολόγιζαν, η ομάδα μας έγινε πιο δυνατή και έκανε αυτό που κανείς δεν σκέφτηκε. Μόλις η δεύτερη ομάδα που καταφέρνει στην Ευρωλίγκα να κατακτήσει το τρόπαιο back to back.

Όλα αυτά επειδή πιστέψαμε στον στόχο μας και πίστεψε ο ένας τον άλλο.

Όταν πιστεύεις, ακόμα και το απίθανο μοιάζει πιθανό».

View this post on Instagram

Olympiacos Throwbacks !!!! Since Euroleague is re-airing the Olympiacos Championships of 2012 and 2013. I thought I share some throwback memories. “A lot of wins and A lot of championships “ Sometimes you have to speak things into existence or in this case write them into existence. This photo was taken in early 2011 when no one believed in our team. Many called us a “college team” and didn’t even think we would get passed the Top 16. When outsiders doubted us, our team grew stronger and did the unthinkable. Only the 2nd team in the history of Euroleague to win back to back championships. All because we believed in our goals and we believed in each other no matter what. “When you believe, even the impossible seems possible” #gate7 #BacktoBack #olympiacos

A post shared by Kyle Hines (@sirhines42) on

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024