Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρισασέ: «Το να αντιμετωπίζεις τον Τζόρνταν είναι ένα φανταστικό συναίσθημα»

Ρισασέ: «Το να αντιμετωπίζεις τον Τζόρνταν είναι ένα φανταστικό συναίσθημα»

Ο Γάλλος παλαίμαχος φόργουορντ αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της Ρασίνγκ Παρί με τους Μπουλς το 1998 στο τουρνουά McDonald's Open που διεξήχθη στο Παρίσι.

Καθότι οι μέρες είναι αφιερωμένες στο ντοκιμαντέρ του ESPN, το «Last Dance», το οποίο είναι αφιερωμένο στους Σικάγο Μπουλς και το τελευταίο δαχτυλίδι της αυτοκρατορίας τους, η Marca ζήτησε την γνώμη ενός τότε αθλητή που έπαιξε ενάντια στους Ταύρους.

Ο λόγος για τον γνωστό μας Στεφάν Ρισασέ, τον οποίο μάθαμε στον Ολυμπιακό, αλλά νωρίτερα είχε αγωνιστεί με την Ρασίνγκ Παρί, ομάδα που τον Τζόρνταν και την παρέα του στον ημιτελικό του τουρνουά McDonald’s Open που διεξήχθη στο Παρίσι.

Ο Γάλλος φόργουορντ είχε… φάει μία ντρίπλα από τον MJ και το ισπανικό Μέσο του ζήτησε να μιλήσει για αυτήν την εμπειρία.

«Το να αντιμετωπίζεις τον Τζόρνταν είναι ένα φανταστικό συναίσθημα! Για την ακρίβεια, μετράς τις δυνάμεις σου και μετά το τέλος του αγώνα έχεις την αίσθηση ότι μπορεί να σε κερδίσει με 50 πόντους χωρίς να μπορείς να κάνεις κάτι για να το αποφύγεις!

Σε ένα σημείο του αγώνα με έστειλε στο παρκέ με μια προσποίηση που σε… ταπεινώνει και σε κάνει να νιώθεις γελοίος! Πλέον, με το πέρασμα των χρόνων, νομίζω πως είναι μια από τις καλές αναμνήσεις μου» ανέφερε στη Marca ο βετεράνος Γάλλος φόργουορντ, ο οποίος αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό την περίοδο 2000-02.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024