Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ομπράντοβιτς: Μυρίζει όλο και πιο πολύ Άνοιξη του 2012

Ομπράντοβιτς: Μυρίζει όλο και πιο πολύ Άνοιξη του 2012

Όλα γυρίζουν γύρω από τον Σέρβο προπονητή, που δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις, σε θολό τοπίο, το οποίο όλο και μας θυμίζει το 2012.

«Είμαι προπονητής της Φενέρμπαχτσε μέχρι τον Ιούνιο του 2020 και το μόνο που κάνω σ’ αυτή την κατάσταση είναι να επικεντρωθώ στο έργο μου. Όσον αφορά την παράταση της σύμβασης, δεν έχω μιλήσει σε κανέναν από τον σύλλογό μου, ή από κανέναν άλλο σύλλογο. Δεν έγιναν προσφορές μέχρι τώρα». Απόσπασμα από το μήνυμα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον κόσμο της φενέρ κι όλο αυτό κάτι μας θυμίζει.

Πριν κάνουμε τους συνειρμούς, άλλα δύο σημαντικά σημεία, από το ίδιο μήνυμα: «Θα ήθελα να επισημάνω ότι έχω μια αρχή στη ζωή μου: Δεν θα μιλούσα ποτέ με κανέναν άλλο σύλλογο, ενώ έχω συμβόλαιο με άλλον». Και το κερασάκι στην τούρτα: «Για να είμαι σαφής κι ακριβής, για την επόμενη σεζόν προτεραιότητά μου θα ήταν να παραμείνω ως προπονητής της Φενέρμπαχτσε κι αυτό είναι το μήνυμά μου που θέλω να μοιραστώ με τους φίλους της ομάδας».

Τη στιγμή που όλα τα τουρκικά ΜΜΕ είχαν «τελειωμένο» τον Ομπράντοβιτς, προέκυψε το χθεσινό άρθρο ανατροπή της Χουριέτ, το οποίο όμως ο ίδιος ο Ζέλικο διέψευσε. Δεν ήταν ο μόνος, όπως βλέπετε κι από το σχετικό σχόλιο του CEO του Sportando, αλλά έχει σημασία τι λέει ο ίδιος ο Σέρβος κόουτς.

Κάπως έτσι ξεκίνησε το… γλέντι. Ξεκάθαρες απαντήσεις, που καθιστούν ακόμα πιο θολό το τοπίο, μήνυμα που ενθουσιάζει τον κόσμο, αλλά επί της ουσίας μηδέν εις το πηλίκον. Σας θυμίζει κάτι; Εμένα την Άνοιξη του 2012, όταν ξεκίνησε η απεμπλοκή του από τον Παναθηναϊκό. Θυμηθείτε την ομιλία του στο ξενοδοχείο, μετά την απώλεια του πρωταθλήματος, τον ενθουσιασμό του κόσμου και την κατάληξη. Χωρίς αυτό να είναι κατ’ ανάγκη επανάληψη της ιστορίας…

«Όλες οι ειδήσεις που με φέρνουν να συζητώ με οποιονδήποτε άλλο σύλλογο, εκτός από τη Φενέρ είναι ψεύτικες ειδήσεις. Είμαι σε συνεχή επαφή με τον Γενικό Διευθυντή και το προσωπικό του γραφείου του, μαζί με το προπονητικό προσωπικό και τους παίκτες του συλλόγου μας. Το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι όλο το προσωπικό και οι οικογένειές τους είναι σε καλή υγεία κι αυτό είναι πάνω από όλα».

Όπως αντιλαμβάνεστε το θέμα δεν θα λήξει αύριο και σίγουρα δεν έληξε χθες. Όσο είναι σε εκκρεμότητα ο Ομπράντοβιτς, όσο παρατείνεται η αμφιβολία, τόσο πιο κοντά θα έρχεται ο Σλούκας στην επιστροφή του στην Ελλάδα. Και κρατήστε κάτι για το τέλος: Δεν είναι μόνο αυτό το στοιχείο, που θα κάνει τον διεθνή Έλληνα να πάρει την απόφασή του.

Βεβαίως, η Φενέρμπαχτσε έχει συμβόλαιο, αλλά πόσο εύκολο είναι να το καλύψει; Κατά τα φαινόμενα καθόλου…

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024