Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάμερον Ντίαζ : Μιλά για πρώτη φορά για τη μητρότητα

Κάμερον Ντίαζ : Μιλά για πρώτη φορά για τη μητρότητα

Η Κάμερον Ντίαζ μίλησε για πρώτη φορά για τη μητρότητα στα 47 της, τον σύζυγο αλλά και την υπέροχη ζωή της

Ως το καλύτερο πράγμα που της έχει συμβεί ποτέ, περιγράφει τη μητρότητα η Κάμερον Ντίαζ!

Η 47χρονη ηθοποιός και ο 40χρονος σύζυγός της, Μπέντζι Μάντεν, έγιναν τον περασμένο Δεκέμβριο γονείς ενός υπέροχου κοριτσιού και, έκτοτε, απολαμβάνουν το κάθε λεπτό του νέου κεφαλαίου της ζωής τους.

Λίγους μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της, η Ντίαζ αποφάσισε να μιλήσει δημοσίως για τη μητρότητα, την οποία χαρακτήρισε ως το καλύτερο κομμάτι της ζωής της:

«Λατρεύω που είμαι μητέρα, είναι το καλύτερο κομμάτι της ζωής μου», είπε σε συνέντευξή της.

«Είμαι τόσο ευγνώμων και τόσο χαρούμενη, είναι το καλύτερο πράγμα και είμαι τόσο τυχερή που το ζω με τον Μπέντζι Μάντεν και περνάμε καταπληκτικά. Είμαι κατενθουσιασμένη. Δεν το πιστεύω», πρόσθεσε η 47χρονη σταρ.

Μιλώντας για το σύζυγό της είπε ότι είναι εκπληκτικός πατέρας και εκείνη αισθάνεται τυχερή που αυτός ασχολείται διαρκώς με το παιδί, ενώ η ίδια μπορεί να ηρεμεί κάποιες ώρες στο τέλος της ημέρας όσο εκείνος φροντίζει την κόρη τους.

Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη μέσω Instagram Live στη φίλη της και διευθύνουσα σύμβουλο της εταιρείας Who What Wear, Κάθριν Πάουερ και είπε:

«Ούτως ή άλλως ζω σε καραντίνα εφόσον έχω παιδί τριών – τρεισήμιση μηνών. Έτσι, η ζωή μου ήταν ούτως ή άλλως πολύ ήρεμη τους τελευταίους μήνες. Το να είμαι μητέρα της Ράντιξ, είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί ποτέ στη ζωή μου. Είμαι τοσο ευγνώμων και χαρούμενη. Είναι το καλύτερο πράγμα που έκανα ποτέ. Και είμαι πολύ ευτυχισμένη που το περνάω όλο αυτό με τον Μπέντζι και περνάμε τέλεια όλοι μαζί.

Όλη μέρα το μόνο που κάνω είναι είτε να μαγειρεύω, είτε να καθαρίζω, είτε να φροντίζω το μωρό μου ή όλα ταυτόχρονα. Λατρεύω να μαγειρεύω. Μαγειρεύω τη νύχτα. Βάζω ένα ποτήρι κρασί και έτσι χαλαρώνω.

Αφού κάνουμε την μικρή μπάνιο, ο Μπέντζι αναλαμβάνει να την βάλει για ύπνο. Έχουν τη ρουτίνα τους. Είναι τόσο εκπληκτικός πατέρας. Είμαι τόσο τυχερή που είναι ο πατέρας του μωρού μου. Είναι απίστευτος. Τη βάζει στο κρεβάτι κι εγώ πάω στην κουζίνα, βάζω ένα ποτήρι κόκκινο κρασί και αρχίζω να μαγειρεύω. Κρατάω τα πράγματα ζωντανά κάνοντας ό,τι θέλω».

Δείτε τη συνέντευξη της Κάμερον Ντίαζ στο παρακάτω βίντεο:

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024