Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντώνης Κανάκης : Αποκάλυψε το όνομα που θα δώσει στον γιο του

Αντώνης Κανάκης : Αποκάλυψε το όνομα που θα δώσει στον γιο του

Ο Αντώνης Κανάκης μίλησε για το διαφορετικό φετινό Πάσχα εν μέσω καραντίνας ενώ αποκάλυψε και το όνομα που έχει δώσει στον 6 μηνών γιο του

Διαφορετικό αλλά άκρως οικογενειακό ήταν το φετινό Πάσχα για τον Αντώνη Κανάκη.

Μπορεί η καραντίνα να τον κρατά μακριά από την αγαπημένη του μητέρα, αλλά ο γνωστός παρουσιαστής περνά όμορφες στιγμές με τη σύζυγο και τα δυο τους παιδιά.

Συγκεκριμένα ο Αντώνης Κανάκης μίλησε στον αέρα της εκπομπής «Πάσχα στην ΕΡΤ» για το διαφορετικό Πάσχα που πέρασε με την οικογένειά του λόγω κοροναϊού, ενώ αποκάλυψε πως ο 6 μηνών γιος του έχει πάρει το όνομα του πατέρα του, Γιάννη ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή.

«Πέρασα καταπληκτικά την Κυριακή του Πάσχα. Παίζουμε με τα παιδιά συνέχεια. Αν τυχόν με ανακαλύψει η κόρη μου, την πατήσαμε, θα κλείσει η σύνδεση επί τόπου. Η κόρη μου είναι τρεισήμισι, στην καλύτερη της φάση, πεθαίνω», είπε με χιούμορ ο Αντώνης Κανάκης και πρόσθεσε:

«Ο γιος μου είναι έξι μηνών. Έχει πάρει ήδη το όνομα του πατέρα μου. Για να πω την αλήθεια δεν άλλαξε και πολύ η ζωή μου. Μου λείπει που δε βλέπω τη μαμά μου, δε συναντιόμαστε με την υπόλοιπη οικογένεια. Αυτό το Πάσχα δε μου έλειψε τίποτα».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε ο Αντώνης Κανάκης

«Δεν είχα αποφασίσει ότι θα γράψω βιβλίο για τον μπαμπά μου»

Ο Αντώνης Κανάκης σε συνέντευξή του στο ΜEGA και στην Αθηναϊδα Νέγκα μιλώντας για το βιβλίο που έγραψε για τον πατέρα του με τίτλο «Μπαμπά… (μια κανονική ημέρα)»  είχε δηλώσει ότι το έκανε «για να παλέψει» τον θάνατό του:

«Έγραφα τα κείμενα αυτά χωρίς να έχω αποφασίσει ότι γράφω βιβλίο. Την ημέρα που πέθανε ο μπαμπάς μου, και την επόμενη, και τη μεθεπόμενη, για να την «παλέψω» πήγαινα και έγραφα. Ό,τι μου συνέβαινε, το έγραφα».

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024