
Λίστα αναμονής για κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής
Η καραντίνα συνεχίζεται και πολλά από αυτά που θεωρούσαμε δεδομένα για την καθημερινή μας περιποίηση, πλέον έχουν γίνει ζητούμενα
Κομμωτήρια, κουρεία και ινστιτούτα αισθητικής δεν αναμένεται να βρεθούν μόνο στην πρώτη ταχύτητα της χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων, αλλά και στην πρώτη θέση των προτιμήσεων καταναλωτριών και καταναλωτών. Οι λίστες αναμονής για τις πρώτες ημέρες της επαναλειτουργίας αυτών των καταστημάτων, έχουν ήδη αρχίσει να γεμίζουν…
Η καραντίνα συνεχίζεται και πολλά από αυτά που θεωρούσαμε δεδομένα για την καθημερινή μας περιποίηση, πλέον έχουν γίνει ζητούμενα.
Κομμωτήρια, ινστιτούτα ομορφιάς και καταστήματα με ρούχα έχουν βάλει λουκέτο, λόγω του κορωνοϊού και απ’ ότι φαίνεται, όταν θα ανοίξουν η κινητικότητα θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη.
Το κομμωτήριο είναι η πρώτη επιλογή του κόσμου, μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων. Οι άνδρες ενδιαφέρονται για κούρεμα και οι γυναίκες κυρίως για βαφή μαλλιών.
H περιποίηση και η φροντίδα των άκρων είναι ιδιαίτερα σημαντική για την εμφάνιση κάθε γυναίκας. Ήδη, απ’ ότι μας λένε στα κέντρα αισθητικής, έχουν κλείσει τα ραντεβού μιας ολόκληρης εβδομάδας, από την ημέρα που θα ανοίξουν.
Ωστόσο, τα μέτρα προφύλαξης αναμένεται να συνεχιστούν μετά την καραντίνα, όταν θα ανοίξουν τα καταστήματα.
Τους τρόπους και τους κανόνες λειτουργίας των καταστημάτων, μέσω των οποίων θα γίνει η επιστροφή στην κανονικότητα, θα ανακοινώσει η κυβέρνηση την ερχόμενη εβδομάδα.
- Πυρκαγιά «εξαπλώνεται γρήγορα» σε προάστιο του Λος Άντζελες
- Στο «κόκκινο» η Αλικαρνασσός για τις «γκρίζες ζώνες» του Κτηματολογίου
- Νέα Υόρκη: Ο Μαμντάνι έκανε ένα μικρό θαύμα – Έκλεισε «τρύπα» 12 δισ. στον προϋπολογισμό
- Η πολυτέλεια «παίζει» στα καλύτερα γήπεδα τένις του κόσμου
- Μέση Ανατολή: Οι επενδυτικές εταιρείες κάνουν σχέδια παρά τον πόλεμο στο Ιράν
- Οι ΗΠΑ επέβαλαν νέες κυρώσεις στην Κούβα, που προειδοποιεί για «λουτρό αίματος» αν υπάρξει αμερικανική επίθεση


