Η τεχνολογία  μπαίνει πλέον δυναμικά στην υπηρεσία του εμπορίου   καθώς  οι καταναλωτές μπορούν ήδη  να κάνουν μια εικονική περιήγηση σε  είκοσι επιχειρήσεις στην Πλάκα και το Μοναστηράκι μπορεί να κάνει κάποιος από το σπίτι του μέσω εφαρμογής που έθεσε σε λειτουργία το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών. 

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο δημιούργησε  την καινοτόμο εφαρμογή (Virtual Walkthrough powerd by VitrinaBox)  για την online Εικονική Περιήγηση των Επιχειρήσεων με ένα «κλικ» , μέσω της οποίας ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να επισκεφτεί εικονικά ένα φυσικό κατάστημα ή μια επιχείρηση να περιηγηθεί και να προχωρήσει σε αγορές εύκολα και γρήγορα. Σε πρώτη φάση η περιήγηση άφορα 20 επιχειρήσεις ενώ στο επόμενο διάστημα αναμένεται ο αριθμός να αυξηθεί.

Κατά τη διάρκεια της περιήγησης ο θεατής  θα μπορεί να δει προϊόντα  και να λάβει πληροφορίες με σήμανση (tags), τα οποία, εάν επιλέξει, μπορεί είτε να μεταφερθεί στη σχετική προϊοντική σελίδα στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εκάστοτε επιχείρησης για αγορά, είτε να τα «μοιράσει» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 Μάλιστα η  εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στον ηλεκτρονικό επισκέπτη, ανεξαρτήτου συσκευής ή browser  και χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης κάποιας εφαρμογής ή χρήσης ειδικού εξοπλισμού, να περιηγηθεί σε συνεχή ροή, εύκολα και γρήγορα στο φυσικό χώρο του καταστήματος.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr