
Ιερέας βγήκε μόνος στο δρόμο για το Χριστός Ανέστη – Έψαλλαν μαζί του από τα μπαλκόνια
Στο μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, μόλις το ρολόι έδειξε 12.00, ο ιερέας βγήκε μόνος του στου δρόμους ψάλλοντας το “Χριστός Ανέστη”.
Συγκινητικά και μοναδικά είναι τα πλάνα που είδαν το φως της δημοσιότητας από το βράδυ της Ανάστασης, στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.
Στο μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, μόλις το ρολόι έδειξε 12.00, ο ιερέας βγήκε μόνος του στου δρόμους ψάλλοντας το “Χριστός Ανέστη”.
Πολίτες από τις γύρω πολυκατοικίες κρατώντας κεριά, έψαλλαν μαζί με τον ιερέα και αντάλλαξαν ευχές δημιουργώντας κατανυκτική ατμόσφαιρα.
- Το λευκό κρασί που επιστρέφει και φέρνει μαζί του τις πιο όμορφες καλοκαιρινές αναμνήσεις
- Για ποιους χτυπάει η καμπάνα της εφορίας
- ΕΛΑΣ: Οι αλχημιστές του Μεγάρου Μαξίμου επιμένουν στα μαθηματικά του «Μπακαλόγατου»
- Γεραπετρίτης από Τόκιο: Η Ελλάδα αποτελεί μια πραγματική πύλη της Ιαπωνίας προς την Ευρώπη και τον κόσμο
- Τσουκαλάς για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η απόφαση της EPPO αποδεικνύει πως το σκάνδαλο ήταν γαλάζιο – Μετά την ύβρη έρχεται η νέμεσις
- Ο Άρης Betsson και ο Παναθηναϊκός συμφώνησαν προφορικά για Τολιόπουλο

