
Πάσχα στον Ευαγγελισμό για τους ήρωες του ΕΣΥ
Τηρώντας τα πασχαλινά έθιμα!
Μπορεί το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό όλων των νοσοκομείων αναφοράς της χώρας για τον κοροναϊό να αγωνίζονται μέρα και νύχτα προκειμένου να έρθει όσο τον δυνατόν πιο γρήγορα η μέρα που θα νικήσουμε επιτέλους τον φονικό ιό, ωστόσο δεν ξεχνούν και τα πασχαλινά έθιμα.
Ειδικότερα το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που εφημερεύει σήμερα στον Ευαγγελισμό έκανε ένα μικρό διάλειμμα από τα καθήκοντά του προκειμένου να… τηρήσει το παραδοσιακό έθιμο, δηλαδή το τσούγκρισμα των αυγών.
Φορώντας τις στολές τους και μάσκες, το εφημερεύον προσωπικό τσούγκρισε τα αβγά στο εξωτερικό χώρο του νοσοκομείου, ενώ όπως φαίνεται στην φωτογραφία τα χαμόγελα την ώρα του τσουγκρίσματος περισσεύουν.
Την φωτογραφία δημοσίευσε στα social media ο διοικητής του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, Αναστάσιος Γρηγορόπουλος συνοδεύοντας την λεζάντα με ένα πολύ ελπιδοφόρο μήνυμα.
«Ημέρα γενικής εφημερίας χωρίς τσούγκρισμα σήμερα δε γίνεται!! Χρόνια πολλά σε όλους. Οι ευχές για Υγεία πιο επίκαιρες απο ποτέ» ανέφερε ο κ. Γρηγορόπουλος.
- «Hello Kitty»: Οι δημιουργοί των «Moana 2» και «Ultraman: Rising» τη μεταφέρουν στη μεγάλη οθόνη
- Χρόνος: Γιατί οι 24 ώρες της ημέρας δεν είναι αρκετές για να τα προλάβουμε όλα;
- Στρέφει το ΝΑΤΟ το βλέμμα στα Στενά του Ορμούζ και τι ρόλο μπορεί να παίξουν οι «ΑΣΠΙΔΕΣ»;
- Πώς αποκαλύπτουμε κρίσιμες πληροφορίες στο διαδίκτυο δίχως να το ξέρουμε
- Επαγγελματική εκπαίδευση ενός κατώτερου θεού: Κακοπληρωμένοι, εξουθενωμένοι και υποτιμημένοι οι καθηγητές
- Η αναπάντεχη εμφάνιση της Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ στις Κάννες







