Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Παλεύει» με Νεϊμάρ και Λαουτάρο ο Γκριεζμάν

«Παλεύει» με Νεϊμάρ και Λαουτάρο ο Γκριεζμάν

Ο Αντουάν Γκριεζμάν είναι ο παίκτης που θέλει να «ξεφορτωθεί» η Μπαρτσελόνα για να πάρει τους Νεϊμάρ και Λαουτάρο Μαρτίνες, όμως ο Γάλλος στράικερ είναι διατεθειμένος να μείνει και να διεκδικήσει θέση στο ρόστερ.

Το όνομα του Αντουάν Γκριεζμάν ακούγεται έντονα ότι θα αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί, άλλωστε επιθυμούν να φέρουν στο Καμπ Νου τους Λαουτάρο και Νεϊμάρ. Σε περίπτωση που ολοκληρωθούν αυτές οι δύο μεταγραφές είναι λογικό ότι η γραμμή κρούσης θα είναι υπερπλήρης.

Αυτή την στιγμή εκτός από τον Γάλλο υπάρχουν οι Μέσι, Σουάρες, Φατί και Ντεμπελέ, επομένως η ανάγκη για κάποιες αποδεσμεύσεις είναι δεδομένη.

Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο ο Γκριεζμάν δεν είναι διατεθειμένος να φύγει από την Μπάρτσα και δείχνει έτοιμος να παλέψει για την καθιέρωσή του.

Παρά το γεγονός ότι η χρονιά δεν ήταν η καλύτερη για τον Γάλλο, δεν ήταν καταστροφική. Εχει σημειώσει 14 γκολ εκ των οποίων πολλά σημαντικά, μιας κι άνοιξε το σκορ.

Επίσης έχει παρατηρηθεί ότι κατά τη διάρκεια της χρονιάς η απόδοσή του έχει ανέβει, μιας και έχει κατανοήσει τη συνεργασία του με τον Μέσι.

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024