Έφτασε, λίγο πριν τις 18:00, στην Ελλάδα με ειδική πτήση το Άγιο Φως.
Σε μια λιτή τελετή που δεν θυμίζει αυτές των προηγούμενων ετών, το Άγιο Φως υποδέχτηκε ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Βλάχος και ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος.
Ακολούθησε μια λυτή υποδοχή στην οποία συμμετείχαν συνολικά 17 άτομα, χωρίς κόκκινα χαλιά και μεγάλες μπάντες.
«Για εμάς αυτή τη στιγμή πρώτη προτεραιότητα είναι η προστασία της δημόσιας υγείας, θέλουμε να αποφύγουμε τον συνωστισμό, δεν θα διανεμηθεί το Άγιο Φως» δήλωσε κατηγορηματικά ο υφυπουργός Εξωτερικών, Κώστας Βλάσης.
Λίγο πριν τις 19:00 το Άγιο Φως έφτασε στο Μετόχι του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων στην Πλάκα, εκεί όπου θα φυλαχτεί, ενώ δεν θα διανεμηθεί πουθενά.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας