Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτό το Πάσχα θα είναι διαφορετικό

Αυτό το Πάσχα θα είναι διαφορετικό

Ένα διαφορετικό Πάσχα πρόκειται να ζήσουν φέτος οι Έλληνες, χωρίς τις πολυάριθμες συγκεντρώσεις και τα μεγάλα γλέντια, σε αυλές και πιλοτές

Ένα διαφορετικό Πάσχα πρόκειται να ζήσουν φέτος οι Έλληνες, χωρίς τις πολυάριθμες συγκεντρώσεις και τα μεγάλα γλέντια, σε αυλές και πιλοτές.

Μία Κυριακή του Πάσχα, πρωτόγνωρη, που δεν θυμίζει σε τίποτα τις προηγούμενες, θα ζήσουν όλοι οι πολίτες, είτε βρίσκονται στα αστικά κέντρα είτε στην περιφέρεια.

Σούβλες, συναθροίσεις, πολυάριθμες παρέες, έχουν λάβει «απαγορευτικό» για εφέτος.

Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, οι πολίτες μένουν «σπίτι», με ολιγομελείς παρέες, ψήνοντας κατά κύριο λόγο το αρνάκι στον…φουρνο, και κάνοντας Πάσχα, καιρού επιτρέποντος, στο μπαλκόνι!

Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα γονείς και παιδιά δεν θα βρεθούν στον ίδιο χώρο λόγω του κινδύνου μετάδοσης του κορωνοϊού ενώ και η παραδοσιακή εκδρομή στα χωριά από τα αστικά κέντρα για φέτος ματαιώθηκε.

Πλέον, όλοι ευελπιστούν να τελειώσει σύντομα η περίοδος της καραντίνας και να μπορέσουν του χρόνου να κάνουν πάλι Πάσχα με όλους τους δικούς τους ανθρώπους.

Σε κάθε περίπτωση πάντως η τήρηση των αυστηρών μέτρων αποτελεί βασική προϋπόθεση για την συντομότερη έξοδο από την καραντίνα.

Sports in

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Μάχη» τίτλου στο Ρέντη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί το Σάββατο (27/4, 19:30) την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στον 5ο τελικό της Α1, που θα κρίνει τον φετινό τίτλο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024