Αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων από τον κοροναϊό στη χώρα μας καθώς δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τα ξημερώματα, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων στους 108
Πρόκειται για έναν άνδρα 91 ετών από την Πτολεμαΐδα και έναν 78 ετών στην Αθήνα.
Ο πρώτος θάνατος καταγράφηκε στις 06:10 το πρωί στην Πτολεμαΐδα στο Μποδοσάκειο. Πρόκειται για άνδρα 91 ετών με υποκείμενα νοσήματα.
Ο δεύτερος θάνατος καταγράφηκε στις 06:30 στην Αθήνα στο νοσοκομείο Σωτηρία . Πρόκειται για άνδρα 77 ετών, ο οποίος είχε υποκείμενα νοσήματα.
Όπως ανακοίνωσε τη Μεγάλη Πέμπτη ο Σωτήρης Τσιόδρας τα νέα κρούσματα που καταγράφηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο είναι 15 και το σύνολο των κρουσμάτων στη χώρα μας ανέρχεται πλέον στα 2.207. 69 νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).