Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός : Μήνυμα ελπίδας από τον Olafur Eliasson

Κοροναϊός : Μήνυμα ελπίδας από τον Olafur Eliasson

Ο διάσημος καλλιτέχνης και designer Olafur Eliasson στέλνει το δικό του μήνυμα ελπίδας απέναντι στη μάχη με την πανδημία του κοροναϊού

Ο γνωστός για τις καλλιτεχνικές παρεμβάσεις του που στοχεύουν στην ευαισθητοποίησή μας στα θέματα της κλιματικής αλλαγής Olafur Eliasson, αντιδρώντας στην περίοδο κοινωνικής αποστασιοποίησης για να αποτραπεί η περαιτέρω επέκταση της πανδημίας του κοροναϊού, φιλοτέχνησε ένα σκίτσο ελπίδας το οποίο αφιέρωσε σε όλους όσοι ταλανίζονται.

Έχοντας στο κέντρο μια εικόνα του κόσμου, διακοσμημένη με τη λέξη «Boom», το σκίτσο του Ισλανδο-δανού designer μας προτρέπει να αξιοποιήσουμε αυτό το χρονικό διάστημα για δημιουργικότητα, φροντίδα και ικανοποίηση.

Στο σκίτσο, καρδιές και άστρα ως σύμβολα θετικής διάθεσης και ελπίδας, αλλά και οι λέξεις «παρελθόν» και «μέλλον» γύρω από τη γήινη σφαίρα.

Με πολλούς να αισθάνονται απομονωμένοι, να υποφέρουν από μοναξιά και απελπισμένα να ζητούν βοήθεια, ο Eliasson μας ενθαρρύνει, μέσω της τέχνης και του design, να έρθουμε πιο κοντά και να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Eliasson μοιράστηκε μια σέλφι με τον ίδιο να κρατά το σκίτσο καθώς και ένα timelapse βίντεο της δημιουργίας του.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024