Το αδιαχώρητο επικρατεί από το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης σε αποθήκες των ΚΤΕΛ από τους πολίτες που έχουν συγκεντρωθεί μαζικά για να παραλάβουν τα γιορτινά δέματα από την επαρχία, αδιαφορώντας για τα μέτρα περιορισμού κατά του κοροναϊού.

Οι πολίτες δεν μπορούν να ταξιδέψουν στα χωριά τους για το Πάσχα εξαιτίας της απαγόρευσης κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να είναι δεκάδες τα δέματα που φτάνουν στην πρωτεύουσα με τα ΚΤΕΛ.

Έτσι, σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη, επικράτησε μεγάλος συνωστισμός, καθώς οι πολίτες δέχονται τα παραδοσιακά… δώρα για το Πάσχα με αυτόν τον τρόπο.

Όπως διακρίνεται στο βίντεο του ΣΚΑΙ, δεν τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας παρά τις συνεχείς εκκλήσεις των Αρχών και των υπαλλήλων των ΚΤΕΛ.

Ουρές και στις τράπεζες

Την ίδια στιγμή, ουρές σχηματίστηκαν για άλλη μια μέρα σε ATM. ενώ εντός των τραπεζών γινόταν έλεγχος ροής πελατών από υπαλληλικό προσωπικό τράπεζας προκειμένου να αποφευχθεί η συμφόρηση.

Οι πελάτες έμπαιναν με το… σταγονόμετρο λόγω των μέτρων προστασίας από τον κοροναϊό.

Παρά την ταλαιπωρία που είναι αναγκασμένοι να υποστούν αρκετοί πελάτες τραπεζών δεν επιλέγουν τις ηλεκτρονικές συναλλαγές.