Κατερίνα Στικούδη : Τα απίθανα γενέθλια σε καιρό καραντίνας
Τα γενέθλιά της γιόρτασε η Κατερίνα Στικούδη η οποία δεν χάνει την αισιοδοξία της στιγμή
Ο κοροναϊός και η καραντίνα, δυστυχώς την ανάγκασαν την Κατερίνα Στικούδη να γιορτάσει τα φετινά της γενέθλια σπίτι.
Η ίδια παρά την αλλαγή στα σχέδιά της, παραμένει σπίτι με τον σύζυγό της και δεν χάνει την αισιοδοξία της!
Ωστόσο, η γνωστή τραγουδίστρια περνάει αυτή την ξεχωριστή ημέρα εντελώς διαφορετικά, από ότι τα προηγούμενα χρόνια.
Η Κατερίνα Στικούδη ως λάτρης των social media δημοσίευσε μάλιστα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει χαμογελαστή.
«Καλημεραααα!! Ναι εκανα σχέδια γι αυτή την μέρα πριν ένα μήνα περίπου .. αυτά τα γενέθλια θα είναι διαφορετικά , αλλά δεν πρέπει να χάνουμε ποτέ το χαμόγελο μας και την αισιοδοξία μας !!» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της η Κατερίνα Στικούδη.
Όπως ήταν αναμενόμενο τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή!
Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Κατερίνα Στικούδη στο Instagram:
- Δένδιας: Σε μια περίοδο πολλαπλών προκλήσεων, η ΕΕ οφείλει να είναι «ασπίδα» απέναντι σε κάθε απειλή κατά των μελών της
- Κώστας Μπακογιάννης στο in: Η υποψηφιότητα για τον Δήμο Αθηναίων, το «ψυγείο» και η πολιτική
- Απίθανος ο μικρός αδερφός του Γιαμάλ: Οδηγάει… Mercedes, φοράει μαύρο γυαλί και «τρελαίνει» τα social media (vid)
- Sugar: Ο πρώτος πιστοποιημένος σκύλος ειδοποίησης διαβήτη στην Ελλάδα
- Τελευταίο σταθμός σήμερα η Θεσσαλονίκη πριν το Συνέδριο της ΝΔ – Ομιλίες Μητσοτάκη και Δένδια
- Μήνυμα Τασούλα για την Ημέρα της Ευρώπης: Η ΕΕ παραμένει κορυφαίο εγχείρημα ειρηνικής συνεργασίας και προόδου των λαών




