Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκη Κάρτσωνα : Τα διαφορετικά γενέθλια και ο απολογισμός της χρονιάς

Νίκη Κάρτσωνα : Τα διαφορετικά γενέθλια και ο απολογισμός της χρονιάς

Με αφορμή τα γενέθλιά της η Νίκη Κάρτσωνα έκανε τον δικό της απολογισμό, μέσα από το Instagram

Διαφορετικά γιόρτασε τα φετινά της γενέθλια η Νίκη Καρτσωνα εν μέσω της πανδημίας του κοροναϊού, με την ίδια να κάνει τον προσωπικό της απολογισμό.

Μπορεί τα φετινά της γενέθλια να είναι αρκετά διαφορετικά από τα προηγούμενα χρόνια, καθώς βρίσκεται σε καραντίνα, ωστόσο περνάει αυτή την ξεχωριστή ημέρα με την οικογένειά της και δεν χρειάζεται τίποτα άλλο.

Με αφορμή αυτή την ξεχωριστή ημέρα, η Νίκη Κάρτσωνα έκανε τον δικό της απολογισμό, μέσα από μία μακροσκελή ανάρτησή της που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Χρόνια μου πολλά λοιπόν…

Σε αυτές τις διαφορετικές μέρες… χρόνια μου πολλά…γιατί ότι και αν συμβαίνει γύρω μας, ο χρόνος κυλάει και όσο περνάνε τα χρόνια ο χρόνος αρχίζει να κυλάει ακόμα πιο γρήγορα…Χρόνια μου πολλά…

Και σήμερα, οφείλω να κοιτάξω με χαρούμενα μάτια τον εαυτό μου στον καθρέπτη και να του πω ένα μεγάλο μπράβο!!!

Μπράβο για όσα έχω κάνει μέχρι σήμερα, μπράβο για τις επιτυχίες μου, για τα κατορθώματα μου! Μπράβο για τις αποτυχίες μου που ήταν τα μεγαλύτερα μαθήματά μου! Μπράβο για τις επιλογές μου και τους ανθρώπους που έχω γύρω μου!

Οφείλω να πάω τη σκέψη μου λίγο πίσω και να σταματήσω να μαστιγώνω τον εαυτό μου με τις συνεχόμενες απαιτήσεις μου…

Οφείλω σήμερα, να πω σε έμενα πως, ξεπέρασα τον εαυτό μου και τις προσδοκίες μου!!!

Περισσότερο απ’ όλα όμως, οφείλω να με παραδεχτώ για την απόφαση μου τη συνειδητή να εξελίσσομαι…

Και οφείλω να πείσω εμένα πια, πως σε αυτή την ηλικία, είμαι ελεύθερη να κάνω ότι επιθυμεί η ψυχή μου χωρίς να με ενδιαφέρει αν και σε ποιους θα είμαι αρεστή!

Οφείλω να εκμεταλλευτώ το μεγαλύτερο δώρο που μου έκανε Κάποιος και να ζήσω τη ζωή μου όπως επιθυμώ εγώ, με απόλυτο σεβασμό στην ελευθερία του άλλου και στην απόλυτη αποδοχή της διαφορετικότητας!!!

Χρόνια μου πολλά λοιπόν!

Ας ζήσουμε μια ζωή έτσι όπως μας αξίζει!!!

Υ.Γ. Εσύ είπες μπράβο στον εαυτό σου για όσα έχεις καταφέρει μέχρι σήμερα;».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Νίκη Κάρτσωνα στο Instagram:

View this post on Instagram

Χρόνια μου πολλά λοιπόν… Σε αυτές τις διαφορετικές μέρες… χρόνια μου πολλά…γιατί ότι και αν συμβαίνει γύρω μας, ο χρόνος κυλάει και όσο περνάνε τα χρόνια ο χρόνος αρχίζει να κυλάει ακόμα πιο γρήγορα…Χρόνια μου πολλά… Και σήμερα, οφείλω να κοιτάξω με χαρούμενα μάτια τον εαυτό μου στον καθρέπτη και να του πω ένα μεγάλο μπράβο!!! Μπράβο για όσα έχω κάνει μέχρι σήμερα, μπράβο για τις επιτυχίες μου, για τα κατορθώματα μου! Μπράβο για τις αποτυχίες μου που ήταν τα μεγαλύτερα μαθήματά μου! Μπράβο για τις επιλογές μου και τους ανθρώπους που έχω γύρω μου! Οφείλω να πάω τη σκέψη μου λίγο πίσω και να σταματήσω να μαστιγώνω τον εαυτό μου με τις συνεχόμενες απαιτήσεις μου…Οφείλω σήμερα, να πω σε έμενα πως, ξεπέρασα τον εαυτό μου και τις προσδοκίες μου!!! Περισσότερο απ’ όλα όμως, οφείλω να με παραδεχτώ για την απόφαση μου τη συνειδητή να εξελίσσομαι… Και οφείλω να πείσω εμένα πια, πως σε αυτή την ηλικία, είμαι ελεύθερη να κάνω ότι επιθυμεί η ψυχή μου χωρίς να με ενδιαφέρει αν και σε ποιους θα είμαι αρεστή! Οφείλω να εκμεταλλευτώ το μεγαλύτερο δώρο που μου έκανε Κάποιος και να ζήσω τη ζωή μου όπως επιθυμώ εγώ, με απόλυτο σεβασμό στην ελευθερία του άλλου και στην απόλυτη αποδοχή της διαφορετικότητας!!! Χρόνια μου πολλά λοιπόν! Ας ζήσουμε μια ζωή έτσι όπως μας αξίζει!!! Υ.Γ. Εσύ είπες μπράβο στον εαυτό σου για όσα έχεις καταφέρει μέχρι σήμερα; #happybirthdaytome #birthdaygirl #nikisthoughts

A post shared by Niki Kartsona (@nikikartsona) on

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024