Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός - Κίνα: Άνοιξε και πάλι η μεγαλύτερη υπαίθρια αγορά της Ουχάν

Κοροναϊός – Κίνα: Άνοιξε και πάλι η μεγαλύτερη υπαίθρια αγορά της Ουχάν

Στιγμιότυπα που προβλήθηκαν από την κινεζική κρατική τηλεόραση δείχνουν εμπόρους να πωλούν ζωντανές καραβίδες, ωστόσο οι αρχές έχουν απαγορεύσει την πώληση ζωντανών άγριων ή εκτρεφόμενων ζώων

Σε λειτουργία βρίσκεται πλέον η μεγαλύτερη υπαίθρια αγορά της Ουχάν στην Κίνα μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων στην περιοχή που αποτέλεσε το επίκεντρο της πανδημίας του κοροναϊού.

Σύμφωνα με την Dailymail, το 90% της τεράστιας αγοράς του Baishazhou έχει πλέον ανοίξει. Στιγμιότυπα που προβλήθηκαν από την κινεζική κρατική τηλεόραση δείχνουν εμπόρους να πωλούν ζωντανές καραβίδες, ωστόσο οι αρχές έχουν απαγορεύσει την πώληση ζωντανών άγριων ή εκτρεφόμενων ζώων προκειμένου να αποτρέψουν τη διασπορά του κορονοϊού.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με μία από τις θεωρίες για την προέλευση του κοροναϊού, ο ιός ξεκίνησε σε κάποιο άγριο ζώο, πιθανότατα νυχτερίδα, και από εκεί πέρασε στον άνθρωπο.

Πελάτες και πωλητές πρέπει πλέον να μετρούν τη θερμοκρασία τους από τους επαγγελματίες της Υγείας στις εισόδους της αγοράς, ενώ επιβάλλεται να χρησιμοποιούν μια επίσημη εφαρμογή για να αποδείξουν ότι δεν έχουν κοροναϊό πριν τους επιτραπεί η είσοδος στην αγορά.

Στην υπαίθρια λαϊκή αγορά, που καταλαμβάνει έκταση ίση με 65 γήπεδα ποδοσφαίρου, δραστηριοποιούνται σήμερα 3.600 εμπορικά καταστήματα και αποτελεί μια από τις κύριες αγορές τροφίμων της πόλης.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024