Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κίνα : Μειώνεται ο αριθμός των νέων κρουσμάτων στα 46

Κίνα : Μειώνεται ο αριθμός των νέων κρουσμάτων στα 46

Από τις νέες περιπτώσεις, 36 αφορούσαν ταξιδιώτες που έφθασαν στην Κίνα από το εξωτερικό, σε σύγκριση με 86 άτομα που είχαν καταγραφεί σε προηγούμενο 24ωρο

Η Κίνα ανέφερε την Τετάρτη μείωση σε νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κοροναϊού στην ηπειρωτική χώρα, αν και ένας αυξανόμενος αριθμός τοπικών μεταδόσεων στα βορειοανατολικά της που συνορεύουν με τη Ρωσία έχει προκαλέσει ανησυχία στις αρχές.

Θετικές περιπτώσεις στον κοροναϊό

Η Κίνα ανέφερε 46 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα την Τρίτη σε σύγκριση με 89 κρούσματα την προηγούμενη ημέρα, σύμφωνα με την Εθνική Επιτροπή Υγείας.

Από τις νέες περιπτώσεις, 36 αφορούσαν ταξιδιώτες που έφθασαν στην Κίνα από το εξωτερικό, σε σύγκριση με 86 κρούσματα που είχαν καταγραφεί σε προηγούμενο 24ωρο.

Οι 10 υπόλοιπες περιπτώσεις ήταν νέες τοπικά μεταδιδόμενες λοιμώξεις, με την επαρχία Heilongjiang να έχει οκτώ από αυτές και στη νότια επαρχία Γκουανγκντόνγκ δύο.

Η βορειοανατολική επαρχία Heilongjiang έχει γίνει η πρώτη γραμμή στον αγώνα της Κίνας για να κρατήσει τις εισαγόμενες περιπτώσεις καθώς μολυσμένοι Κινέζοι υπήκοοι επιστρέφουν από τη Ρωσία.

Εισαγόμενα κρούσματα

Η Κίνα έκλεισε τα σύνορα με τη Ρωσία στο Suifenhe, μια πόλη στο Heilongjiang με σημείο ελέγχου στη Ρωσία.

Νέες λοιμώξεις στις οποίες περιλαμβάνονται ταξιδιώτες που φτάνουν από τη Ρωσία έπληξαν επίσης άλλα μέρη της Κίνας, όπως η βόρεια αυτόνομη περιοχή της Εσωτερικής Μογγολίας και ο οικονομικός κόμβος της Σαγκάης.

Μερικές από τις νέες επιβεβαιωμένες περιπτώσεις ήταν ασυμπτωματικές. Ένας νέος θάνατος κατεγράφη στη Χούμπει με τον αριθμό των νεκρών να φθάνει συνολικά τους 3.342.

Πηγή: reuters.com, nhc.gov.cn

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024