Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υγειονομικό υλικό για όλες τις οικογένειες στο δήμο Φυλής

Υγειονομικό υλικό για όλες τις οικογένειες στο δήμο Φυλής

Μοιράστηκαν γάντια, μάσκες κ.λπ.

Η προφύλαξη των δημοτών από τον κορονοϊό αποτελεί προτεραιότητα του Δήμου Φυλής. Παράλληλα με τα μέτρα απολύμανσης των δημοτικών κτιρίων, των κοινόχρηστων χώρων, των σημείων περισυλλογής απορριμμάτων και των συνοικιών με τακτικούς ψεκασμούς, ο Δήμος προχώρησε σε μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία: Παρέκαμψε τις ελλείψεις στην αγορά και εξασφάλισε, για όλα τα νοικοκυριά γάντια, μάσκες και αντισηπτικά και άρχισε, από την Τετάρτη 8 Απριλίου 2020 να τα διανέμει κατ’ οίκον, αρχής γενομένης από τη Δημοτική Ενότητα Ζεφυρίου.

Οι εργαζόμενοι, λαμβάνοντας τα ενδεδειγμένα μέσα προστασίας θα συνεχίσουν την προσπάθεια και τις επόμενες μέρες, ώστε το υλικό να φτάσει, σε όλα τα νοικοκυριά. Πρόκειται για μεγάλο εγχείρημα που η Κοινωνική Υπηρεσία είναι αποφασισμένη να φέρει, έγκαιρα, σε πέρας

Ήδη έχει προχωρήσει στη διανομή ειδών πρώτης ανάγκης και φαρμάκων και στηνπερίθαλψη των δικαιούχων, κατ’ οίκον. Βασικός στόχος των δράσεων είναι η στήριξη των δημοτών με περιορισμό των μετακινήσεών τους στο ελάχιστο, ώστε να εφαρμοστεί η απαρέγκλιτη εντολή των αρμόδιων κρατικών αρχών “ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΗΜΙΑ- ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ”.

“Προχωράμε πιστοί στην πάγια θέση μας ότι ένας Δήμος που σέβεται τους πολίτες του δεν αρκείται σε ευχολόγια. Δίνουμε πολυμέτωπο αγώνα στην πρόληψη, στην απολύμανση, στην καθαριότητα, στην Κοινωνική Πρόνοια, στην περίθαλψη, στην ψυχολογική στήριξη, στην προστασία των ευάλωτων νοικοκυριών και στη φροντίδα των αδέσποτων. Γιατί οι πράξεις είναι εκείνες που κρίνουν το αποτέλεσμα και καθορίζουν τη σχέση της Δημοτικής Αρχής με τους δημότες”, τονίζει, σε σχετικό μήνυμά του, ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς.

Sports in

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024