Βίντεο ντοκουμέντο κατέγραψε σκηνή ληστείας στο Μαρούσι. Δυο άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπα τους αρπάζουν τσαντάκι από ένα ζευγάρι που προσπαθεί να αντισταθεί.
Δυο άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κράνη έχουν βάλει στο στόχαστρό τους ένα ζευγάρι τη στιγμή που βγαίνουν από το κατάστημά τους στο Μαρούσι. Η γυναίκα στη προσπάθειά της να τους εμποδίσει πέφτει στο πεζοδρόμιο.
Ο άντρας επιχειρεί να συγκρατήσει το τσαντάκι μέσα στο οποίο υπάρχουν χρήματα από τις εισπράξεις. Τελικά ο 35χρονος από την Αλβανία μαζί με το συνεργό του το αρπάζουν, επιβιβάζονται σε δίκυκλο και εξαφανίζονται.
Το ζευγάρι κάλεσε για βοήθεια. Πολίτες ακινητοποίησαν τον 35χρονο, ο οποίος όταν αντιλήφθηκε να πλησιάζουν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης προσπάθησε να ξεφύγει αλλά δεν τα κατάφερε παρά την αντίστασή του.
Από την έρευνα προέκυψε ότι οι κατηγορούμενοι τουλάχιστον από τον Φεβρουάριο, προέβαιναν συστηματικά σε ληστείες σε καταστήματα με φαγητό και φαρμακεία, στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.
Από την μέχρι στιγμής έρευνα, εξιχνιάσθηκαν εννέα περιπτώσεις ληστειών και μία κλοπή Ι.Χ. αυτοκινήτου, στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).