Βίντεο ντοκουμέντο κατέγραψε σκηνή ληστείας στο Μαρούσι. Δυο άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπα τους αρπάζουν τσαντάκι από ένα ζευγάρι που προσπαθεί να αντισταθεί.

Δυο άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κράνη έχουν βάλει στο στόχαστρό τους ένα ζευγάρι τη στιγμή που βγαίνουν από το κατάστημά τους στο Μαρούσι. Η γυναίκα στη προσπάθειά της να τους εμποδίσει πέφτει στο πεζοδρόμιο.

Ο άντρας επιχειρεί να συγκρατήσει το τσαντάκι μέσα στο οποίο υπάρχουν χρήματα από τις εισπράξεις. Τελικά ο 35χρονος από την Αλβανία μαζί με το συνεργό του το αρπάζουν, επιβιβάζονται σε δίκυκλο και εξαφανίζονται.

Το ζευγάρι κάλεσε για βοήθεια. Πολίτες ακινητοποίησαν τον 35χρονο, ο οποίος όταν αντιλήφθηκε να πλησιάζουν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης προσπάθησε να ξεφύγει αλλά δεν τα κατάφερε παρά την αντίστασή του.

Από την έρευνα προέκυψε ότι οι κατηγορούμενοι τουλάχιστον από τον Φεβρουάριο, προέβαιναν συστηματικά σε ληστείες σε καταστήματα με φαγητό και φαρμακεία, στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, εξιχνιάσθηκαν εννέα περιπτώσεις ληστειών και μία κλοπή Ι.Χ. αυτοκινήτου, στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο