ΣΔΟΕ : «Φάμπρικα» παραγωγής τεσσάρων τόνων επικίνδυνων αντισηπτικών
Ερευνες στις Αχαρνές, σύλληψη πολλών αλλοδαπών εργαζομένων
Παράνομη βιοτεχνία-«φάμπρικα» που είχε κατασκευάσει τέσσερις τόνους μαϊμού και πιθανόν επικίνδυνων αντισηπτικών, στην οποία εργάζονταν 12-13 αλλοδαποί (κυρίως από τη Ινδονησία ) έχει ανακαλύψει τα τελευταία 24ωρα ο ΣΔΟΕ στην περιοχή των Αχαρνών.
Σημειώνεται ότι σε σχετική αναφορά για την δράση κυκλωμάτων που επιχειρούν να εκμεταλλευθούν την τεράστια ζήτηση των σκευασμάτων αυτών λόγω της επιδημίας του κοροναϊού είχε προχωρήσει «Το Βήμα» προ τριών ημερών .
Σύμφωνα με πληροφορίες οι υπάλληλοι της Επιχειρησιακής Διεύθυνσης Σ.Δ.Ο.Ε. Αττικής προχώρησαν στην σύνταξη δικογραφίας και για τη παράνομη απασχόληση αλλοδαπών .
Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής είχαν εντοπισθεί από ΣΔΟΕ κι ΕΛΑΣ παράνομες εισαγωγές ή διάθεση μη καταγεγραμμένων αντισηπτικών αλλά όχι βιοτεχνία παραγωγής στην Ελλάδα «αντισηπτικών» αμφιβόλου σύνθεσης.
Σημειώνεται ότι προ διημέρου η ΕΛΑΣ είχε ανακαλύψει αποθήκη στα δυτικά προάστια της Αθήνας με 10,5 εκ λίτρα αντισηπτικού χωρίς τα απαραίτητα παραστατικά.
- Ο Τραμπ χαρακτηρίζει τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις «ισχυρότερες από ποτέ»
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Σούπερ πύραυλος στα ελληνικά F-35
- Ισπανία: Συνελήφθη ο «άνδρας με τα χίλια ονόματα» που καταζητείται στο Περού
- Καιρός: Πώς θα εξελιχθεί ο καιρός τις επόμενες ώρες και μέρες
- Σε αυξημένη επιφυλακή τα ελληνικά πλοία που πλέουν στα Στενά του Ορμούζ – Το σήμα από το υπουργείο Ναυτιλίας
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League (vids)



