Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά : Μοίρασε είδη προστασίας σε υπηρεσίες και φορείς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή

Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά : Μοίρασε είδη προστασίας σε υπηρεσίες και φορείς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή

Συγκεκριμένα παραδόθηκαν υλικά στην Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά, στα Τμήματα Τροχαίας Πειραιά και Κορυδαλλού, στη Διεύθυνση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πειραιά, στο Νοσοκομείο των Φυλακών Κορυδαλλού, στο Διαδημοτικό Κοιμητήριο Σχιστού και στον ΠΕΣΥΔΑΠ

Συνεχίζοντας την προσπάθεια που καταβάλλει η Περιφέρεια Αττικής για τον περιορισμό της διασποράς του κοροναϊού, ολοκληρώθηκε σήμερα από την Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά η παράδοση ειδών ατομικής προστασίας και υγιεινής (μάσκες, γάντια και ατομικές και επιτραπέζιες συσκευασίες αντισηπτικού υγρού) σε υπηρεσίες και φορείς που το προσωπικό τους βρίσκεται καθημερινά στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Συγκεκριμένα παραδόθηκαν υλικά στην Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά, στα Τμήματα Τροχαίας Πειραιά και Κορυδαλλού, στη Διεύθυνση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πειραιά, στο Νοσοκομείο των Φυλακών Κορυδαλλού, στο Διαδημοτικό Κοιμητήριο Σχιστού και στον ΠΕΣΥΔΑΠ, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για την αποτελεσματικότερη προστασία της υγείας και της ασφάλειας του προσωπικού τους κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου ανέφερε:

«Η Περιφέρεια Αττικής συνεχίζει καθημερινά την προσπάθεια για περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού. Όπως έχει τονίσει και ο Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης η συμβολή μας θα είναι συνεχής και άμεση για κάθε φορέα που διαπιστώνεται ανάγκη ενίσχυσής του, λόγω της πρωτόγνωρης κατάστασης που ζούμε. Η προσπάθειά μας αυτή θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες και σε άλλες υπηρεσίες αλλά και με επανάληψη της ενίσχυσης σε υπηρεσίες αιχμής.

Θέλω να κάνω μια ιδιαίτερη αναφορά στο προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας γιατί καθημερινά βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, έρχονται σε επαφή με χιλιάδες άτομα και εργάζονται με αυταπάρνηση για την εφαρμογή των μέτρων που μοναδικό στόχο έχουν τον περιορισμό της διασποράς του κοροναϊού και να καλέσω όλους τους πολίτες να επιδείξουν ατομική ευθύνη και κοινωνική αλληλεγγύη μένοντας στο σπίτι.
Εύχομαι σε όλους «Καλό Πάσχα» και είμαι σίγουρη ότι με συνεργασία και υπευθυνότητα θα προστατέψουμε την υγεία μας, θα ξεπεράσουμε την κρίση και σύντομα θα επιστρέψουμε σε κανονικούς ρυθμούς ζωής».

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024