Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Ανακόπτει την πτωτική πορεία του ελληνικού χρέους η επιδημική κρίση το οποίο θα εκτιναχθεί στο 200,8% του ΑΕΠ το 2020, ενώ το δημοσιονομικό έλλειμμα θα φτάσει στο 9% του ΑΕΠ. Μία ημέρα μετά τις εαρινές προβλέψεις και τα σενάρια για ύφεση στην Ελλάδα έως 10%, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο με την έκθεση Fiscal Monitor δίνει δυσμενείς προβλέψεις για τα δημοσιονομικά, λόγω της επιβάρυνσης από τα μέτρα κατά της πανδημίας.
Σύμφωνα με την έκθεση, το έλλειμμα σε παγκόσμιο επίπεδο θα ανέλθει από το 3,7% του ΑΕΠ στο 9,9% του ΑΕΠ. Για την Ελλάδα, βλέπει ότι από το 184,8% του ΑΕΠ το 2018, διαμορφώνεται στο 179,2% το 2019 και ακολουθεί η έκρηξη στο 200,8%.
Αναμένεται περιορισμένη αποκλιμάκωση στο 194,8% του ΑΕΠ το 2021. Από πλεόνασμα γενικής κυβέρνησης 0,4% του ΑΕΠ το 2019, το 2020 εκτινάσσεται στο 9% και περιορίζεται στο 7,9% το 2021.
Σε επίπεδο πρωτογενούς αποτελέσματος, από πλεόνασμα 4% το 2019, αναμένεται πρωτογενές έλλειμμα 5,1% το 2020 και 4,4% του ΑΕΠ το 2021.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!