Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Καρέρα: «Ομάδα με πλάνο και υψηλούς στόχους η ΑΕΚ»

Καρέρα: «Ομάδα με πλάνο και υψηλούς στόχους η ΑΕΚ»

Ο Ιταλός τεχνικός μίλησε για τους λόγους που επέλεξε την Ένωση.

Συνέντευξη στην Ιταλία μιλώντας για την ΑΕΚ, την κατάσταση στην Ελλάδα με τον κορωνοϊό, την επιστροφή στα γήπεδα, αλλά για το Καμπιονάτο, παραχώρησε ο Μάσιμο Καρέρα.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ έδωσε συνέντευξη σε ραδιόφωνο της Ιταλίας τόνισε πως δεν ήταν δύσκολο να αποδεχθεί την πρόταση του Δικεφάλου, από τη στιγμή που ένιωσε πως ο σύλλογος έχει εξαιρετικό πλάνο και υπέροχους στόχους.

«Μετά από αναζήτηση που έκανα, ήρθα να μιλήσω με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας (σ.σ. Ίβιτς), ο οποίος μου εξήγησε το έργο και τους μελλοντικούς στόχους. Από την πρώτη ημέρα μου έκαναν μία εξαιρετική εντύπωση.

Υπάρχει μεγάλη επιθυμία να δουλέψω και να τα πάμε καλά. Έχουμε υπέροχους στόχους και η εταιρεία χτίζει επίσης ένα νέο γήπεδο. Δεν ήταν δύσκολο να αποδεχθούμε την πρόταση της ΑΕΚ.

Μέχρι το υποχρεωτικό κλείσιμο του πρωταθλήματος κάναμε καλά πράγματα. Ήμασταν τρίτοι, ένα βαθμό πίσω από τον ΠΑΟΚ ο οποίος επί του παρόντος είναι δεύτερος.

Επομένως παίζουμε τις πιθανότητές μας για είσοδο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαστε, επίσης στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Εχω να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος, κάνουμε καλά πράγματα», είπε ο Καρέρα.

Στη συνέχεια ο Ιταλός τεχνικός μίλησε για τις συνθήκες που επικρατούν στην Ελλάδα εν μέσω πανδημίας, σχολιάζοντας: «Έμεινα στην Αθήνα και είμαι στο σπίτι. Βγαίνω μόνο όταν είναι πραγματικά απαραίτητο, σεβόμενος τους περιορισμούς, με την ελπίδα ότι όλα αυτά θα περάσουν το συντομότερο δυνατό.

Υπάρχου λίγες λοιμώξεις. Οι άνθρωποι σέβονται τους κανόνες που τους επιβάλλει η Κυβέρνηση. Αυτή η εβδομάδα θα είναι πολύ σημαντική: Υπάρχει το ορθόδοξο Πάσχα και θα γιορτάσουν την Κυριακή. Ας δούμε τι θα συμβεί».

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024