Μένουμε σπίτι και περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις με την πανδημία του κορωνοϊού και κατά πόσο μπορεί η έξαρσή του να μειωθεί. Ακριβώς σε αυτούς τους ρυθμούς ζουν και οι αθλητές. Μέσα στο σπίτι τους, ζουν την ίδια καθημερινότητα με μας και κάνουν ότι δεν θα έκαναν όντας στους αγωνιστικούς χώρους.
Περνούν αρκετό χρόνο με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ζουν εντός της οικείας τους, γυμνάζονται, ξεκουράζονται και γενικότερα αποτοξινώνονται αναφορικά με το άθλημα που ασχολούνται.
Ο Μπράντον Πολ βρήκε έναν άλλον τρόπο για να… ξεσπάει και μας το παρουσιάζει με μεγάλη χαρά. Από τα παρκέ λοιπόν και την μπάλα του μπάσκετ, στην κουζίνα και την κουτάλα της μαγειρικής.
Πιο συγκεκριμένα ο γκαρντ/φόργουορντ του Ολυμπιακού μας μαγειρεύει μία μακαρονάδα, με την Ευρωλίγκα να τον παρουσιάζει επί τω έργω.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Ντράγκαν Σάκοτα και Δημήτρης Φλιώνης μίλησαν για τον ημιτελικό του Basketball Champions League κόντρα στη Μάλαγα και αναφέρθηκαν σε όσα πρέπει να προσέξει η ΑΕΚ ώστε να προκριθεί στον τελικό.
Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να επιστρέψει από το -19 με το οποίο έχανε από τη Βαλένθια, οι Ισπανοί όμως άντεξαν (91-87) και μείωσαν τη σειρά σε 1-2. «Όλα για όλα» στο τέταρτο παιχνίδι και πάλι στο ΟΑΚΑ.
Ένα φάουλ κατά του Παναθηναϊκού ήταν η αιτία να«ανάψουν τα αίματα» ανάμεσα στον Εργκίν Αταμάν και Πέδρο Μαρτίνεθ στο 27' του αγώνα, γεγονός που οδήγησε στην αποβολή αμφότερων.