Μένουμε σπίτι και περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις με την πανδημία του κορωνοϊού και κατά πόσο μπορεί η έξαρσή του να μειωθεί. Ακριβώς σε αυτούς τους ρυθμούς ζουν και οι αθλητές. Μέσα στο σπίτι τους, ζουν την ίδια καθημερινότητα με μας και κάνουν ότι δεν θα έκαναν όντας στους αγωνιστικούς χώρους.
Περνούν αρκετό χρόνο με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ζουν εντός της οικείας τους, γυμνάζονται, ξεκουράζονται και γενικότερα αποτοξινώνονται αναφορικά με το άθλημα που ασχολούνται.
Ο Μπράντον Πολ βρήκε έναν άλλον τρόπο για να… ξεσπάει και μας το παρουσιάζει με μεγάλη χαρά. Από τα παρκέ λοιπόν και την μπάλα του μπάσκετ, στην κουζίνα και την κουτάλα της μαγειρικής.
Πιο συγκεκριμένα ο γκαρντ/φόργουορντ του Ολυμπιακού μας μαγειρεύει μία μακαρονάδα, με την Ευρωλίγκα να τον παρουσιάζει επί τω έργω.
Ο διαιτητής του αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ είχε δεχθεί τα πυρά της Μπάγερ Λεβερκούζεν για το πέναλτι υπέρ της ‘Αρσεναλ. Πολλά θέματα η διαιτησία στην Τουρκία
LIVE: ΠΑΟΚ – Άρης Betsson. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της εξ αναβολής αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Άρης Betsson για την 21η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.