Πως βιώνει την καραντίνα ο Γιάννης Πλούταρχος;

Τον Γιάννη Πλούταρχο φιλοξένησε μέσω Skype το “Πρωινό”, ο οποίος σχολίασε την νέα και πρωτόγνωρη, όπως δήλωσε ο ίδιος, καθημερινότητα.

View this post on Instagram

Live στην Ολλανδία !

A post shared by Giannis Ploutarchos (@giannisploutarchos) on

«Περνάμε κάτι πρωτόγνωρο, είναι πάρα πολύ σοβαρό. Προσπαθούμε να οργανώσουμε κάποια πράγματα στην οικογένειά μας, στο πρόγραμμά μας»

«Δε μου είναι καθόλου ευχάριστο όλο αυτό. Δεν μπορώ να είμαι μαζί με τους φίλους μου, τους συνεργάτες μου και εδώ δείχνει και την αξία του. Πέρα από την ευκολία του διαδικτύου, εντάξει βρισκόμαστε όλοι μέσω μιας οθόνης, αλλά άλλο πράγμα η επαφή. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι και στην καλύτερή μου φάση», παραδέχτηκε ο Γιάννης Πλούταρχος.

«Δεν έχω όρεξη να τραγουδήσω»

«Δεν ξέρω τι θα γίνει, δεν ξέρω πώς θα είναι μετά από 6 μήνες το όλο πράγμα. Το μόνο που ξέρω είναι ότι χρειάζεται υπομονή, όση έχει ο καθένας»

«Είμαστε σε μια καρτερικότητα. Περιμένουμε κάτι όλοι μας. Ξαναζώ το ίδιο όνειρο. Ευτυχώς είμαι ένας άνθρωπος που ασχολείται με πολλά πράγματα και περνάει η ώρα. Με το τραγούδι δεν έχω ασχοληθεί καθόλου. Δεν έχω όρεξη να τραγουδήσω αλλά ασχολούμαι με άλλα πράγματα»

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο