Η κυβέρνηση ανοίγει ακόμη περισσότερο την περίμετρο των μέτρων οικονομικής στήριξης στα νοικοκυριά, στους εργαζομένους και στις επιχειρήσεις που πλήττονται από την κρίση της πανδημίας

«Ψαλίδι» 40% και στο ενοίκιο της φοιτητικής κατοικίας, έκτακτο επίδομα σε ενστόλους (Σώματα αΑσφαλείας) και στους εργαζομένους στον τομέα της καθαριότητας, αλλά και επανάληψη του προγράμματος της επιστρεπτέας προκαταβολής ύψους 1 δισ. ευρώ για τις επιχειρήσεις τον Μάιο εξετάζει η κυβέρνηση.

Με αυτό τον τρόπο ανοίγει ακόμη περισσότερο την περίμετρο των μέτρων οικονομικής στήριξης στα νοικοκυριά, στους εργαζομένους και στις επιχειρήσεις που πλήττονται από την κρίση της πανδημίας.

Την ίδια ώρα, με νέα Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου παρέχεται η δυνατότητα συμψηφισμού του 25% του ΦΠΑ με μελλοντικές οφειλές εφόσον πληρωθεί εφάπαξ από τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες μέχρι και τις 30 Απριλίου.

-Για ποιους ισχύει το μέτρο για τις μελλοντικές οφειλές

-Θα ισχύσει η μείωση ενοικίου και για τη φοιτητική στέγη;

-Τα σχέδια για έκτακτο επίδομα σε αστυνομικούς και εργαζομένους στην καθαριότητα των δήμων στα πρότυπα της έκτακτης ενίσχυσης υπό μορφή δώρου Πάσχα που δόθηκε στους υγειονομικούς υπαλλήλους

Διαβάστε περισσότερα στα ΝΕΑ που κυκλοφορούν την Μεγάλη Τρίτη

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr