Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ισπανία : Η La Liga έδωσε οδηγίες στους παίκτες για την επιστροφή στα γήπεδα

Ισπανία : Η La Liga έδωσε οδηγίες στους παίκτες για την επιστροφή στα γήπεδα

Η Ένωση Ποδοσφαιριστών έδωσε συγκεκριμένες οδηγίες, προκειμένου τα πάντα να είναι ασφαλή με την επιστροφή των ομάδων στη δράση

Η Ένωση Ποδοσφαιριστών στη La Liga έδωσε έναν οδηγό προετοιμασίας για την επιστροφή στα γήπεδα, στα περισσότερα από δέκα χιλιάδες μέλη της.

Στόχος της La Liga είναι το πρωτάθλημα να αρχίσει ξανά έως τις αρχές Ιουνίου, υπό την προϋπόθεση πως θα έχει ελεγχθεί η εξάπλωση του κοροναϊού.

Από τη μεριά της, η Ένωση Ποδοσφαιριστών υπογραμμίζει στον οδηγό προετοιμασίας την ανάγκη για πραγματοποίηση τεστ για τυχόν εύρεση θετικών κρουσμάτων του κοροναϊού, να υπάρξει προετοιμασία τουλάχιστον δύο εβδομάδες και να αποφευχθεί οποιαδήποτε επαφή με φιλάθλους.

Επίσης, ξεκαθαρίζει πως οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν στα γήπεδα μόνο όταν οι υγειονομικές Αρχές δώσουν το «OK», ζητά επιπλέον εξετάσεις, όπως τεστ κοπώσεως και καρδιογράφημα, συνεργεία για απολύμανση των χώρων προπόνησης.

Τέλος, η Ένωση Ποδοσφαιριστών επισημαίνει ότι οι αγώνες μιας ομάδας πρέπει να διεξάγονται με τουλάχιστον 72 ώρες απόσταση ο ένας από τον άλλον.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024