Αποζημίωση για όλους τους χρήστες μηνιαίων και ετήσιων καρτών στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ανακοίνωσε ο υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής.
Αποζημίωση για τις κάρτες ΜΜΜ
Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο Κώστας Καραμανλής εξήγησε ότι η αποζημίωση θα είναι ανάλογη με τη διάρκεια της χρήσης της κάρτας και πως θα επιστραφεί όταν ο κάτοχος προσέλθει για να την ανανεώσει.
Τι προβλέπει το σχέδιο
Αν για παράδειγμα κάποιος αγόρασε μια ετήσια κάρτα που κοστίζει 300 ευρώ κατά την ανανέωσή της θα αφαιρεθεί το ποσό του ενός ή των δυο μηνών που θα διαρκέσει η κρίση, και θα δικαιούνται ένα εκπτωτικό πακέτο.
Σύμφωνα με τον κ. Καραμανλή, έκπτωση 10% θα δοθεί και για την αγορά νέας κάρτας προκειμένου να βοηθηθούν τόσο οι πολίτες όσο και τα έσοδα του ΟΑΣΑ.
Ο υπουργός Μεταφορών, είπε επίσης ότι η έκπτωση 10% μπορεί να συνδυαστεί με την αποζημίωση και ο χρήστης να έχει μεγαλύτερα οφέλη.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων