
Κοροναϊός : Νεκρή 88χρονη ομογενής στην Κωνσταντινούπολη
Η 88χρονη που πέθανε από κοροναϊό ήταν εδώ και πολλούς μήνες σε κατάκλιση εξαιτίας προβλημάτων υγείας
Το πρώτο θύμα κοροναϊού στην ελληνική ομογένεια της Κωνσταντινούπολης είναι μια 88χρονη γυναίκα.
Η γυναίκα είχε νοσηλευτεί σύμφωνα με πληροφορίες για περίπου ένα μήνα στο ιδιωτικό νοσοκομείο Οσμάνογλου στη συνοικία Σισλί της Κωνσταντινούπολης.
Έπειτα από τη βελτίωση της υγείας της διακομίστηκε στο ομογενειακό νοσοκομείο Βαλουκλή.
Η 88χρονη νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο Βαλουκλή τις τελευταίες 15 ημέρες, όπου λάμβανε τη σχετική θεραπεία, παρουσιάζοντας μάλιστα βελτίωση εδώ και 3-4 ημέρες, καθώς ήταν απύρετη.
Το Σάββατο έχασε τη μάχη
Ωστόσο, το πρωί του Σαββάτου η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε ξαφνικά με αποτέλεσμα να χάσει τη μάχη με το φονικό ιό.
Ζούσε μόνη της στη συνοικία Ταταύλα της Κωνσταντινούπολης, καθώς είχε χάσει πριν από χρόνια το σύζυγό της, παιδίατρο στο νοσοκομείο Βαλουκλή, αλλά ήταν σε κατάκλιση εξαιτίας προβλημάτων υγείας για αρκετούς μήνες.
Το Βαλουκλή, αν και δεν είναι νοσοκομείο αναφοράς, ωστόσο νοσηλεύονται και άλλα κρούσματα κορωνοϊού, των οποίων όμως κατάσταση δεν κρίνεται σοβαρή.
- Super League: Η ΚΕΔ όρισε τον Σάντσεθ Μαρτίνεθ στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, ο Όσμερς σφυρίζει στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
- Γιατί η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ αποχώρησε από τo The White Lotus; Χάος και παρασκήνιο με τον Μάικ Γουάιτ
- Σκουριές: Στην τελική ευθεία για παραγωγή η επένδυση που αλλάζει τα δεδομένα στην Ελλάδα
- Αφρικανική σκόνη: Ποια θα είναι η πιο δύσκολη μέρα – Χάρτης με τις περιοχές που θα επηρεαστούν
- Ηλεκτρικά πατίνια: «Μπήκαν αδόμητα, μας αιφνιδίασαν» – Τι λένε οι ειδικοί για τους κινδύνους
- Το στέλεχος των Άνδεων του χανταϊού εντοπίστηκε σε δύο ανθρώπους που επέβαιναν στο κρουαζιερόπλοιο MV Hondius

