Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Είναι στιγμές...» και «κάντε υπομονή» - Συγκινεί ο Αντώνης Ρέμος στο Mega

«Είναι στιγμές…» και «κάντε υπομονή» – Συγκινεί ο Αντώνης Ρέμος στο Mega

Ο Αντώνης Ρέμος μας ταξιδεύει εκεί που δεν μπορούμε να πάμε εξαιτίας της πανδημίας. Τα τραγούδια του θα μας θυμίσουν όλα εκείνα που έχουμε αφήσει πίσω και όλα αυτά που δεν θέλουμε να ξεχάσουμε.

Η μεγάλη βραδιά του Αντώνη Ρέμου στο Mega ξεκίνησε στις 11 το βράδυ. Σήμερα «μένουμε σπίτι» παρέα με τον σπουδαίο έλληνα τραγουδιστή.

Με το «κάντε υπομονή» και με το «είναι στιγμές» ο σπουδαίος τραγουδιστής άνοιξε μια μεγάλη αγκαλιά για όλους τους Ελληνες που δοκιμάζονται.

Μένουμε μέσα, τραγουδάμε, περνάμε καλά με τα αγαπημένα μας τραγούδια, αλλά και με τους εκλεκτούς καλεσμένους του Αντώνη Ρέμου.

Τις δύσκολες ώρες που περνάμε όλοι μια ανάσα διασκέδασης και μια μεγάλη αγκαλιά είναι το καλύτερο φάρμακο.

Ο Αντώνης Ρέμος μας ταξιδεύει εκεί που δεν μπορούμε να πάμε εξαιτίας της πανδημίας. Τα τραγούδια του θα μας θυμίσουν όλα εκείνα που έχουμε αφήσει πίσω και όλα αυτά που δεν θέλουμε να ξεχάσουμε.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής υπόσχεται μια νύχτα μοναδική γεμάτη τραγούδι, συζητήσεις με φίλους, λόγια συμπαράστασης και μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα. Γιατί αυτό χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή. Μια ζεστή αγκαλιά με μοναδικά τραγούδια, κέφι και μηνύματα συμπαράστασης και αλληλεγγύης.

Οι ειδικοί «Λένε» πως πρέπει να είμαστε θετικοί και να διατηρήσουμε ακμαίο το ηθικό μας, έστω και σε καραντίνα και αφού δεν υπάρχει περίπτωση να «Μπορεί να βγω», ίσως «Θα ‘πρεπε» να παρακολουθήσουμε ένα πρόγραμμα ειδικά φτιαγμένο για το MEGA.

Θα αφήσουμε μακριά «Όλα τα δάκρυα», δεν θα «Ακούσουμε κανέναν» και «Εδώ και τώρα» θα απολαύσουμε ένα μοναδικό πρόγραμμα ψυχαγωγίας από εκείνα που μόνο ο Έλληνας καλλιτέχνης ξέρει να δημιουργεί και να παρουσιάζει απλόχερα στον κόσμο που τον ακολουθεί φανατικά όλα αυτά τα χρόνια.

Και η «νύχτα θα σπάσει δύο κομμάτια», σαν τα δύο κομμάτια της καρδιάς. Ενα εκεί που θα βρίσκεται ο Ρέμος με την παρέα του κι ένα στα σπίτια μας.

«Θα το ρίξουμε έξω και ας μένουμε μέσα»

Ο Αντώνης Ρέμος με λίγους και επιλεγμένους μουσικούς και τον επί χρόνια συνεργάτη του Γιώργο Κυβέλο, τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ τους μπαίνουν σε ένα στούντιο ηχογραφήσεων και μας ταξιδεύουν με τις μελωδίες τους.

Σε αυτό το ταξίδι μας επιφυλάσσει εκπλήξεις κάνοντας συνδέσεις με αγαπημένα του πρόσωπα.

Ποιοι θα είναι οι καλεσμένοι του;

Σε αυτό το ταξίδι μας επιφυλάσσει εκπλήξεις κάνοντας συνδέσεις με αγαπημένα του πρόσωπα, ανάμεσά τους: ο Γιάννης Πάριος, ο Φοίβος, ο Γιάννης Βαρδής, ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Eros Ramazzotti.

Γιατί αυτό που έχει σημασία, το νόημα αυτής της μοναδικής εκπομπής, είναι ότι μπορεί να είμαστε μακριά, μπορεί να είμαστε απομονωμένοι, χωρίς να έχουμε τους αγαπημένους μας, αλλά δεν θα μείνουμε με «κλειστά τα στόματα». «Ετσι ξαφνικά» θα ενώσουμε τις φωνές μας και θα κάνουμε «εκατό φορές κομμάτια» τον κοροναϊό και την απομόνωση.

Ο Αντώνης Ρέμος, στα 49 του χρόνια πλέον, δεν έχει καταφέρει και λίγα. Τουναντίον, μια γρήγορη ματιά στο βιογραφικό του αποδεικνύει πως οι επιτυχίες του είναι πολλές και έχουν καταφέρει ήδη να γίνουν κλασικές. Οι συνεργασίες με ηχηρά ονόματα ( Μίκης Θεοδωράκης, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Μίμης Πλέσσας, Κώστας Χατζής, Μαρινέλλα Γιώργος Νταλάρας) τον έχουν κατατάξει στην πρώτη γραμμή των Ελλήνων καλλιτεχνών.

«Καρδιά μου μην ανησυχείς», στο MEGA αύριο να συντονιστείς γιατί «Η αγάπη έρχεται στο τέλος»

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024